Pinkove zvezdice rodjendansko slavlje SC StadionPinkove zvezdice zatvorile rođendansko slavlje Stadiona
 
Treći dan proslave drugog rođendana Stadion Shopping Centra protekao je u znaku nastupa popularnih Pinkovih zvezdica koje su dočekane uz vrisak brojnih fanova.
Najmlađi posetioci Stadiona su već oko 12 časova počeli da pristižu da bi zazuzeli mesta tik pored bine, a mlade muzičke nade Marija Serdar, Irina Arsenijević, Sofija Perić, Midorag Đokić i Nikola Milenković su odmah po dolasku počeli da potpisuju autograme fanovima. Talentovani Nikola dočekan je uz veliki aplauz, a Sofija je otkrila da je presrećna što baš sa publikom u Stadionu proslavlja svoj 14. rođendan. Stilizovana Irina pevala je dve numere kojima je osvojila i žiri u takmičenju Pinkove zvezdice, dok je Miodrag razgalio publiku otpevavši pesmu Parnog valjka. Moćni glas Marije Serdar izmamio je vrisak i dugačak aplauz publike, koji najbolje potvrđuje da je pred njom velika karijera. Nakon uspešnog nastupa, popularna petorka uživala je u druženju i fotografisanju sa obožavaocima koji nisu krili oduševljenje što imaju priliku da ih vide uživo.
Posetioci su i danas šopingovali sa popustima do 70 odsto, dok su se mališani zabavljali uz takmičenje Nerf izazov, face painting i kreativnu radionicu za dekupaž sa Sanjom Jovanović.
Tokom tri dana rođendanskog slavlja, Stadion Shopping Centar zabeležio je rekordnu posećenost, a osim u nastupu Pinkovih zvezdica, građani su imali priliku da prethodnih dana uživaju i u koncertima Lexington benda, Ane Nikolić i Milene Vučić.
Povezana vest:  Beč: povoljno stanovanje – dobro i studentima i penzionerima