idea karteIDEA PODELILA 1.000 AVIONSKIH KARATA U NAGRADNOJ IGRI „U IDEI sreća doleće uz proleće“
 
IDEA je na današnjem finalnom izvlačenju u Beogradu, podelila još 400 avionskih karata, u 49 gradova i opština širom Srbije u okviru nagradne igre „U IDEI sreća doleće u proleće“. U toku nagradne igre pristiglo je preko milion i po kupona, a samo najsrećniji učesnici imaju priliku da otputuju na jednu od 14 najlepših evropskih destinacija. Zajedno sa prethodna dva kola izvlačenja dobitnika, održanim u Nišu i Kuli, IDEA je podelila 1.000 Air Serbia avionskih karata u preko 100 gradova i opština širom Srbije i obradovala najsrećnije potrošače koji su u periodu od 06.04. do 01.05. u nekoj od IDEA prodavnica potrošili minimalni iznos od 1.000 din, popunili kupon i ubacili u naznačenu kutiju.
IDEA je pokrenula nagradnu igru, u okviru kampanje „Fenomenalni april u IDEI“, u kojoj su svi kupci imali priliku da osvoje neku od hiljadu avionskih karata, a najsrećniji će ovoga proleća posetiti Amsterdam, Pariz, Brisel, Kopenhagen, Stokholm, Frankfurt, Cirih, Rim, Milano, Atinu, Beč, Prag, Solun ili Dizeldorf.
Čestitamo svim dobitnicima i zahvaljujemo potrošačima koji su učestovali u ovoj nagradnoj igri!
Povezana vest:  Postavljanje pristupne rampe i volonterska akcija u saradnji Centra za razvoj inkluzivnog društva i L`Oréal-a, NOVOBEOGRADSKA OSNOVNA ŠKOLA „BRANKO RADIČEVIĆ“ DOSTUPNA OSOBAMA S INVALIDITETOM