Men bath visual NIVEA MEN Active Clean gel – inovacija na tržištu proizvoda za tuširanje za muškarce

NIVEA MEN Active Clean gelOsvežavajući gel za tuširanje sa inovativnim aktivnim ugljem temeljno čisti kožu od nečistoća i uklanja neprijatne mirise bez isušivanja kože.

NIVEA MEN Active Clean gel za tuširanje za muškarce

NIVEA MEN Active Clean gel za tuširanje je prvi gel za tuširanje sa aktivnim ugljem, koji čisti kožu, uklanjajući čak i jake nečistoće i mirise. Aktivni ugalj poput magneta privlači, vezuje i apsorbuje sve nečistoće i do 200 puta više od sopstvene mase. To je idealan izbor za muškarce koji žele dubinsku čistoću i revitalizovan osećaj na koži.
250 ml, okvirna cena: 264 din

Povezana vest:  Popust na proizvode za mušku negu u svim Lilly drogerijama

„Zahvaljujući formuli sa aktivnim ugljem, gel za tuširanje nežno vezuje nečistoće na koži, tako da se one uklanjaju bez isušivanja kože“ – objašnjava Dr. Rixa Dippe, iz Centra za istraživanje i razvoj kompanije Beiersdorf.
Aktivni ugalj čine fine čestice crnog praha, bez mirisa i ukusa, u čijoj osnovi su bambus, drvo, piljevina, orahove i kokosove ljuske kao i drugi karbonati. Funkcioniše po principu magneta i apsorbuje nečistoće koje su do 200 puta veće od same čestice aktivnog uglja.

Povezana vest:  SEPHORA otvorila novu radnju - najveću u Srbiji (FOTO)