Aleksandar Obradovic pobednikAleksandar Obradović prvi pobednik „Naša stvar kafanskih karaoka“

U konkurenciji 13 izvođača koji su svojim interpretacijama velikih kafanskih hitova pobrali simpatije publike i žirija, Aleksandar Obradović je odneo pobedu na prvim „Naša stvar kafanskim karaokama“ i direktno se plasirao u veliko finale koje će krajem juna biti održano u Beogradu. Pored Aleksandra, drugoplasirani je bio Jovan Banović, dok je Bojana Miljanović osvojila treće mesto.
„Ne bavim se profesionalno pevanjem, ali muzika je moja velika ljubav odavno. Nikada do sada nisam imao priliku da pevam na karaokama, što je večeras za mene bio i dodatni izazov. Priznajem da sam imao tremu, a bilo je naravno i odličnih pevača u konkurenciji. „Vino točim, a vino ne pijem“ je prva pesma sa kojom sam se predstavio publici i žiriju, dok sam kao drugu odabrao „Ti meni lažeš sve“. Jako se radujem nastupu u finalu u junu, a večerašnja pobeda će mi svakako dati dodatnu motivaciju.“ – izjavio je Aleksandar Obradović.
Svi takmičari kući su poneli brojne zanimljive nagrade Jelen piva, dok je prvoplasirani Aleksandar Obradović osvojio i posebnu nagradu -„Kafansko veče za najbolje prijatelje“ u okviru koga će posebno za njega i njegove prijatelje biti organizovano druženje uz sve ono što krasi jedno nezaboravno kafansko veče – odličnu muziku, hranu i, naravno, Jelen pivo.
Jelen karavan „Naša stvar kafanskih karaoka“ do početka juna posetiće 15 gradova Srbije, među kojima su Čačak, Kruševac, Apatin, Kraljevo, Užice, Subotica, Beograd i drugi, kako bi bilo odabrano 15 predstavnika za veliko finale koje će biti održano krajem juna u Beogradu. Tri najbolja učesnika u velikom finalu takmičenja očekuju iPhone 6+, GoPro kamera i laptop. Pored toga, pobednici u superfinalu osvojiće i specijalnu nagradu „VIP poseta Guči“,za sebe i prijatelja po izboru.

Povezana vest:  Kako da ne postanete žrtva prevare preko poruka