Start letnja praksaTELENOR START LETNJA PRAKSA ZA MLADE
 
Kompanija Telenor poziva mlade da se do 29. maja prijave za Telenorovu START letnju praksu. Praksa traje mesec dana i namenjena je studentima završnih godina osnovnih ili master studija svih fakulteta univerziteta u Srbiji kao i diplomcima bez radnog iskustva.
Tokom leta, dvanaestoro mladih imaće priliku da teorijska znanja stečena na fakultetu primeni u praksi, radeći na projektima u različitim sektorima kompanije. Takođe, polaznici će na pažljivo odabranim treninzima i u radu sa mentorima razvijati veštine posebno važne u poslovnom svetu, dok će njih četvoro dobiti priliku da nakon leta u Telenoru nastave profesionalni razvoj u okviru jednogodišnje senior prakse.
Telenor START letnja praksa osmišljena je kao vid aktivne podrške mladim talentovanim ljudima koji traže zaposlenje ili žele da se bave preduzetništvom, pružajući im ono što im je najpotrebnije – prvo radno iskustvo, upoznavanje korporativne kulture multinacionalne kompanije i razvoj veština kao što su upravljanje projektima, prezentacione veštine, timski rad, apliciranje za posao i mnoge druge.
„Mladi su budućnost svake zemlje, i pravi su predstavnici nove, digitalne generacije. Zbog toga u Telenoru stalno tražimo nove načine da ulažemo u njihovo obrazovanje i povezujemo se sa njima kako bismo saznali kako oni vide budućnost naše industrije i digitalnog društva. Verujemo da je to veoma važno, ne samo za mlade, već i za nas u Telenoru“, kaže Uve Fredhajm, generalni direktor Telenora.
Svi zainteresovani mogu da se prijave i da svoju radnu biografiju, motivaciono pismo i kratak video-snimak na temu „The world goes digital“ pošalju na adresu [email protected], a više informacija mogu pronaći na sajtu https://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Telenor-u-Srbiji/Karijera-u-Telenoru/Praksa-u-Telenoru/Telenor-START-letnja-praksa-za-mlade /.
Povezana vest:  Beč: od blata više čiste struje i manje emisije CO2