kolektivno vencanje 2015EKSKLUZIVNA VEST: TLC kanal, generalni sponzor ovogodišnjeg Kolektivnog venčanja, dovodi Badija Valastra u Srbiju!

Badi Valastro 1Značajna manifestacija u slavu braka i porodice, tradicionalna manifestacija KOLEKTIVNO VENČANJE, prerasla je vremenom u turističku, privrednu, kulturnu i humanu misiju koja je ovog 17. maja obeležila 17 godina trajanja.
Ove godine mladenci su svoje sudbonosno „DA“ izgovorili pod visokim pokroviteljstvom predsednika Republike Srbije Tomislava Nikolića i, već tradicionalno, sedamnaest punih godina, pod pokroviteljstvom SKUPŠTINE GRADA BEOGRADA.
Ove godine, generalni sponzor manifestacije bio je TLC kanal, vodeći ženski dokumentarni ,,lifestyle“ kanal u Srbiji, koji je deo portofolija kompanije Discovery Networks.
TLC je prepoznao ovu manifestaciju kao veličanstvenu proslavu ljubavi i sreće, koja na pravi način oslikava nastojanje TLC kanala da predstavi i podrži jedinstvene priče i događaje. Uz generalno sponzorstvo manifestacije, TLC je svakom paru mladenaca dodatno darovao jedinstveni poklon u vidu umetničkog dela ,,Linija srca“ Gorana Kosanovića, kao i jastuke iz čuvene Šlarafije, prve zanatske radnje za proizvodnju dušeka na ovim prostorima. Više o svemu zainteresovani mogu pronaći i na Facebook stranici TLC Srbija.
TLC je iskoristio ovu priliku i da najavi specijalnu „poslasticu“ za sve Beograđane i ljude iz Srbije, a to je dolazak jedne od najvećih zvezda ovog kanala, Badija Valastra, u srpsku prestonicu, 1. juna. Pored sponzorstva održanog Kolektivnog venčanja, TLC u Beograd dovodi čuvenog kralja svadbenih torti koji će u našoj zemlji boraviti prvog i drugog juna, kada će, između ostalog, promovisati programe o venčanjima koji će biti prikazani u junu na TLC-u kao i novu sezonu jedne od najpopularnijih serija u Srbiji, „Stručnjak za torte“, koja će biti prikazana u septembru.
Posle ceremonije venčanja, svi mladenci i novinari okupili su se u skadarlijskom restoranu ,,IMA DANA“ što je predstavljalo kraj ovogodišnjeg Kolektivnog druženja.
Autor, scenarista i reditelj ,, Kolektivnog venčanja“ , svih ovih 17 godina, je novinar Tivi Melčev, dugogodišnji glavni urednik najstarije porodične revije u zemlji.

Povezana vest:  Uskoro lista kalorija na jelovnicima Mekdonaldsa u Britaniji