usce maturani 2015Pripreme za matursko veče u UŠĆE Shopping Centru

Svi maturanti moći će da dobiju savete o maturskoj odevnoj kombinaciji, ali i ideje za najbolju šminku i frizuru za glamuroznu noć, u okviru manifestacije „Ušće kutak za maturante“, tokom vikenda – 23. i 24. maja, u UŠĆE Shopping Centru.
Tokom ova dva dana, u periodu 18 do 20 časova, maturante će čekati stilistkinje, frizerke i šminkerke koje će im takođe dati vredne savete o stilu, a od 17 do 20 časova na licu mesta će biti instruktori plesa sa savetima za prvi maturski ples, dok će nutricionista zainteresovane savetovati o tome kako na najbrži i najzdraviji način srediti liniju za matursko veče. U centru će takođe biti i specijalnih popusta za maturante.
Među onima koji će maturantima pomoći u pripremama su Sara Gak, modna stilistkinja, Svetlana Sremčević, šminkerka, Maja Astaloš, nutricionista, Branko Gašić, instruktor plesa, a angažovani su manikiri i frizeri iz salona lepote Wizard.
Istovremeno, mladi imaju priliku da se do 21. maja prijave na portalu Vremeza.rs ili putem mejl adrese [email protected], kako bi osvojili šminkanje i šoping kartice sa iznosom od 3.000 dinara za kupovinu u UŠĆE Shopping Centru, kao i „šetnju“ sa stilistom koji će sa njima obilaziti radnje i savetovati ih o šminkanju, manikiru i frizuri za matursko veče. Više informacija maturanti mogu pronaći na sajtu i FB stranici UŠĆE SC i na portalu Vremeza.rs.
Ove interesantne pripreme za matursko veče, UŠĆE Shopping Center organizuje u saradnji sa portalom Vremeza.rs.

Povezana vest:  Šta da radite ako ne možete da se kontrolišete blizu hrane