DE banner 800x300
Vikend posvećen ljubiteljima pića i tečne hrane
 
Drink expo – sajam pića i tečne hrane počinje za samo dva dana, 30. i 31. maja u shopping centru „Delta city“. Posetioci će u subotu i nedelju, od 10 – 22 časa moći da uživaju raznovrsnoj ponudi izlagača, zatim u raznovrsnom programu, savetima stručnjaka, nagradnim igrama i vrednim poklonima.
Oko 30 izlagača predstaviće svoje proizvode i brendove, od onih neophodnih poput vode, sokova, mlečnih proizvoda, tečne hrane, pa sve do onih u kojima uživaju  – bela i crvena vina, zatim tzv. „ženska pića“ poput Bailes-a, kao i razne vrste žestokih pića. Neki od njih pripremili su i specijalna iznenađenja i takmičenja za sve posetioce manifestacije, a najbolje među njima očekuju vredne nagrade.
Veliko pažnju privući će „Škola koktela“ u okviru koje će ljubitelji ove vrste pića moći da se oprobaju u pravljenju istih, zatim posetioci će moći i da probaju najbolje koktele vrhunskih majstora iz Udruženja barmena Srbije.
Za sve one koji budu posetili ovu manifestaciju, izlagači su pripremili specijalna iznenađenja poput velikih popusta na proizvode, zatim ljubitelji pića i tečne hrane će moći da uživaju u degustaciji alkoholnih i bezalkoholnih pića, tečne hrane i još dosta toga očekuje sve naše posetioce. 
Povezana vest:  PANDA PROŠETALA BEOGRADOM!