sweet novi ukusiNovo Sweeet iznenađenje

Svi volimo da doživimo prijatna i lepa iznenađenja od nama dragih osoba, ali uvek imamo problem da osmislimo neko dovoljno dobro, slatko i lepo. Sada nam u tome pomaže omiljena čokoladica Sweeet koja iznenađenjem koje donosi postaje još slađa.
O kakvom iznenađenju je reč?
Ispod lešnik posipa i čoko preliva, na ukusnom biskvitu, čeka vas NOVI UKUS – fil od jagode za sočno zaslađenje ili pomorandže za slatko osveženje. Sve to u samo jednom proizvodu- Sweeet jagoda I Sweeet pomorandža.
Sweeet je naravno uvek još slađi u društvu, a za druženje sada postoji povod više jer je brend Sweeet predstavio prvu srpsku multiplejer igricu – Sweeet breakout!
Sweeet breakout je igrica za dva igrača koja se igra na jednom uređaju. Namenjena je mladima i svima onima koji se tako osećaju sa željom da se uz igricu i omiljeni slatkiš pokažu i dokažu drugima.
Aplikacija za Sweet breakout može se preuzeti na Play Store-u, a namenjena je android platformama – telefonima i tabletima.
Takmičarski duh, izazov i želja za pobedom biće još izraženiji uz nove, slasne, hrskave čokoladne zalogaje, Sweeet jagodu i pomorandžu, koji će pružiti dovoljno energije svakom igraču.
Iznenadite sebe i druge novim Sweeet ukusima i dokažite se kroz Sweeet breakout!

Povezana vest:  Šest manje očiglednih znakova sagorevanja na koje treba obratiti pažnju