MojLetnjiStilAkcija #MojLetnjiStil u Delta Cityju

Lepa vest za ljubitelje mode… ukoliko volite da se fotografišete, pratite aktuelne trendove i verujete da baš vi imate „naj letnji stajling“ – Delta City, u saradnji sa magazinom Cosmopolitan, poziva vas da od 3. do 14. juna učestvujete u akciji #MojLetnjiStil.

Sve što je potrebno je da zauzmete omiljenu pozu i uslikate vaš letnji stil u „modnom ogledalu“ u prizemlju Delta Cityja (trg kod radnji Nine West i Yellow Store).

Povezana vest:  Marko Mitanovski na London Fashion Weeku

Postavite fotografiju na Instagram, uz hashtag #MojLetnjiStil i možda baš vi osvojite neku od vrednih Delta City poklon kartica – u toku konkursa, očekuju vas tri Poklon kartice sa po 3.000 dinara, dok će na kraju biti izabrani pobednici u dve kategorije – „naj letnji stajling“ po broju lajkova na Instragramu i „naj letnji stajling“ po mišljenju stručnog žirija. Naravno, pobednici će biti nagrađeni Delta City poklon karticama u vrednosti od 10.000 dinara.

Povezana vest:  Novinari i poznati uživali na žurci energetskog pića HELL ENERGY

Dođite u Delta City, uživajte u odličnoj ponudi novih letnjih kolekcija poznatih domaćih i stranih brendova i obavezno uslikajte vaš letnju kombinaciju!