IDEA logo-BG

IDEA I BEOGRAĐANI ODABRALI LOKACIJE ZA SREĐIVANJE

Preko trista hiljada Beograđana je tokom juna dalo svoj glas za uređenje tri od devet ponuđenih lokacija na Vračaru, Lionu i kod Vukovog spomenika i na taj način se priključilo društveno odgovornom projektu „Zajedno činimo dobra dela“, koju je pokrenuo trgovinski lanac IDEA kako bi dao svoj doprinos uređenju Beograda.
Nakon završenog glasanja, koje se sprovodilo u prodajnim objektima IDEE, na tri odabrane lokacije počinju radovi koji će trajati mesec dana i koje IDEA sprovodi uz podršku grada Beograda i Gradskog zelenila. U narednom periodu IDEA će pristupiti prikupljanju novih predloga i proširiće akciju na druge kvartove u gradu, a Beograđani će imati priliku da, u okviru novog ciklusa koje će početi u avgustu, glasaju za nove lokacije koje bi želeli da se preurede u njihovom komšiluku.
Ovaj projekat je deo društveno odgovorne kampanje „Beograd grad novih IDEA“ koju IDEA sprovodi kako bi život u gradu učinila lepšim i prijatnijim za sve nas, podržavajući sportske i kulturno – umetničke manifestacija od značaja, od Beogradskog maratona, Noći muzeja, FEST-a do Beer Gardena, Beer Festa.. IDEA je pokrenula niz projekata i van Beograda i posvetila se inicijativama od lokalnog značaja, u Vojvodini, Nišu, Šumadiji, itd. Na taj način želi da da svoj doprinos stvaranje sredine koja će biti bolja za život građana Srbije.

Povezana vest:  Fondacija za obrazovanje Prestolonaslednika Aleksandra poziva studente iz Srbije da hitno podnesu prijave za dodelu besplatnih stipendija za grčke univerzitete