Cuvari tajne 4

Plesno iznenađenje na aerodromu „Nikola Tesla“ – Čuvari Tajne osvajaju Beograd

Svi koji su se nedavno zatekli na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu imali su priliku da prisustvuju prvom plesnom spektaklu priređenom u okviru novog projekta „Tajna Beograda“, koji će se do kraja godine odvijati na različitim lokacijama prestonice, u cilju promocije muzike, plesa i pozitivnih životnih vrednosti. Ceo projekat biće zaokružen velikim događajem svetskih razmera čiju lokaciju za sada znaju samo plesači – Čuvari Tajne.
Do tada, plesne tačke vrhunskih igrača predvođenih Milanom Gromilićem, prvakom pozorišta na Terazijama, biće iznenađenje za mnoge koji se ovog leta zateknu u Beogradu! Svaki ples imaće istu koreografiju i muziku, ali će biti organizovan na različitim lokacijama koje će uvek biti iznenađenje, dok je finalni događaj „Tajna“ po kojoj će Beograd biti dugo pamćen.

Povezana vest:  Onlajn peticija za krupniju Diznijevu princezu

Upravo jednoj od mnogih orginalnih plesnih koreografija, koje tek treba da uslede, prisustvovali su putnici aerodroma „Nikola Tesla“ kada je njegov prostor za vrlo kratko vreme pretvoren u savršeni podijum za ples. Glasna muzika, ritam koji poziva i energija koja osvaja, izdvojila je iz mase putnika igrače koji su iznenada zaplesali. Malo je reći da su putnici na Terminalu 1, koji su čekali svoj red za čekiranje, bili prijatno iznenađeni. Neki od njih su čak probali i da zaplešu i uhvate korak sa plesačima, koji su se minut pre toga skrivali među njima, pretvarajući se da i oni negde putuju.
Ceo projekat podržan je od strane Reebok-a koji promoviše slične vrednosti – energiju i snagu čoveka koji je uvek spreman za novi izazov, kreativnost i orginalnost, praveći svaki korak tako da bude bolja verzija sebe!
Medijski partner projekta, TV Pink, pratiće plesne korake ovih talentovanih mladih ljudi na putu do otkrivanja velike Tajne!

Povezana vest:  „Kad pijem - ne vozim VIP patrola“ na koncertu Hladnog piva, Katarina Vučetić u akciji za bezbedniju vožnju!