2015 YC unutra

NOVI PM JAHTING KLUB ZA NAUTIČKU KLIJENTELU

Svetska nautička klijentela od ovog leta uživa u novom Porto Montenegro Jahting klubu – uz prestižni lounge bar za svetski priznate kapetane i jahting industrijalce, njega čine Lido bazen, restorani Pranzo i De Gustibus, i noćni klub Platinum.

Porto Montenegro je najprepoznatljiviji nautički centar u regionu, a nesumnjivo i vodeća matična marina na Mediteranu, pa time i zaslužuje savremen Jahting klub, namenjen klijentima u marini, gostima hotela Regent, vlasnicima stanova, ali i gostima, ističe menadžent kompanije Adriatic Marinas.

Kombinacija savremenih i tradicionalnih elemenata enterijera sa formom brodske kabine čiji dizajn potpisuje Tino Zervudachi, Jahting klub za svoje članove nudi konferencijsku i salu za sastanke, bar, trpezariju i vanjsku terasu, sve u sklopu Lido kompleksa. Pod Klubom posluju jedriličarski i sportski klub PM-a koji se nalaze u bivšem Domu vojske, nudeći članovima pristup teniskim terenima, teretani, fitnes klubu, veslanju i nautičkoj floti – atraktivnim Blu26 i Tofinou 9,5 jedrilicama.

Povezana vest:  Beograd u znaku borbe protiv raka dojke

U sklopu ovog kompleksa, svakako je najprepoznatljiviji 64m dug bazen Lido, sa elegantno postavljenim ležaljkama, plažnim krevetima i baldehinima uz ivice bazena, sa kapacitetima za 188 gostiju. Ove godine novitet su gastronomske delicije mediteranske kuhinje koje se mogu degustirati na privatnoj terasi namijenjenoj gostima, uz znalački pripremljene koktele i selekciju regionalnih vina.

Lido Pranzo je neformalni dnevni restoran smešten uz bazen. Na njegovom meniju se nalaze sveže salate, paste sa plodovima mora i sveža grilovana riba. Sa kapacitetima od 100 mesta, otvoren je tokom cele letnje sezone, ali i dostupan za privatne zabave.

Povezana vest:  Minja Subota nastupio pred decom u Tiršovoj

Pružajući ekskluzivno gastro iskustvo u nezaboravnom okruženju na krovu, kao deo kompleksa posluje i restoran De Gustibus, perfektno pozicioniran, sa pogledom na zalazak sunca iznad bazena. Svežu ribu i morske plodove svakodnevno donose bokeški ribari, a kulinarski specijaliteti se spremanju po lokalnoj recepturi, svake večeri od 19h.

Noćni klub Platinum ovog leta donosi novu sofisticiranu dimenziju noćnog života i zabave u Crnoj Gori. Kreiran da ispuni najviše standarde njujorškog klabinga, a estetski i produkcijski da bude u ravni sa klubovima sa Azurne obale, klub je otvoren svakog dana od 21h. U dinamičnom kalendaru ekskluzivnih žurki i DJ nastupa, akcenat je stavljen pre svega na gostovanja svetski renomiranih DJ imena koja će gostovati četvrtkom, a među kojima su Sylvain Armand, Dubvision, Dimitri Vangelis & Wyman i Eddie Thoneick.

Povezana vest:  Novi bečki proizvod: pametne naočare