idea online

IDEA ONLINE – BESPLATNA DOSTAVA DO ŽELJENE ADRESE

Ukoliko nemate vremena, vrućina vam je i pri tom želite da obavite kupovinu iz fotelje, možete to da uradite putem vašeg pametnog telefona ili računara i poručite neke od 20 000 artikala koje IDEA ima u svojoj online ponudi. Brza i efikasna kupovina sa dostavom do vašeg kućnog praga ili do odabrane adrese, moguća je kupovinom preko interneta putem ONLINE IDEA prodavnice u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.
U bilo koje doba dana ili noći, dakle 24 sata na dan IDEA ONLINE prima narudžbine i dostavlja ih svojim kupcima narednog ili bilo kog dana u narednih 7 dana uz mogućnost biranja termina dostave. Brzina dostave, ušteda vremena i novca, svežina proizvoda, koje garantuju savremeni kamioni za dostavu sa rashladnim komorama, samo su neki od razloga zbog kojih bi trebalo da se odlučite za ovaj način kupovine.
Prilikom ONLINE kupovine u IDEI, kupci mogu da biraju način plaćanja, koje se može izvršiti online, ali i prilikom preuzimanja robe, gotovim novcem, karticama (Visa, MasterCard, Maestro, Diners Club International, Dina), kao i čekovima bez odloženog plaćanja. Dostava je besplatna, a svi potrošači, ovom prilikom, mogu ostvariti dodatnu uštedu sakupljajući bodove na Super Kartici.
IDEA ONLINE je najlakši način kupovine kojom možete napuniti svoj frižider bez odlaska u nabavku, a slobodno vreme iskoristite na najbolji mogući način.
Kupujte ONLINE u IDEI, bilo kada i bilo gde u Beogradu, Novom Sadu i Nišu!

Povezana vest:  „Pristupačan turizam u Evropi" stiže u Vrnjačku Banju