nivea activ clean kolaz

Temeljno čista kosa i osećaj potpune svežine uz NIVEA MEN Active Clean šampon

Lepa kosa i dobra frizura čine muškarce privlačnim i samouverenim. Novi NIVEA MEN Active Clean šampon temeljno čisti kosu zahvaljujući formulaciji sa aktivnim ugljem, poznatim po svojim izuzetnim apsorpcionim svojstvima. Vezuje sve vrste nečistoća i uklanja ih, čineći da kosa izgleda negovano i čisto, uz osećaj potpune svežine.

NIVEA MEN Active Clean šampon

Povezana vest:  UniCredit Bank Srbija omogućila plaćanje putem Apple Pay-a svojim klijentima

Efikasna formula sa aktivnim ugljem deluje po principu magneta, privlači sve vrste nečistoća i uklanja ih, čineći kosu čistom uz osvežavajući, muževan miris. Pogodan je za svakodnevnu upotrebu i za sve tipove kose.
250 ml, okvirna cena: 279 din

A sada probajte i novi Active Clean gel za tuširanje sa aktivnim ugljem

Gel za tuširanje temeljno čisti kožu zahvaljujući formuli sa aktivnim ugljem koji poput magneta privlači nečistoće. Efikasno uklanja sve vrste nečistoća i neprijatnih mirisa. Idealan izbor za muškarce koji žele dubinsku čistoću i osećaj svežine na koži.
250 ml, okvirna cena: 253 din

Povezana vest:  Svečano zatvorena 17. Beogradska internacionalna nedelja arhitekture - BINA

Sitan, ali efikasan: Aktivni ugalj

Ovaj fini, crni prah bez mirisa i ukusa, snažan je univerzalni sastojak koji se može koristiti kako u medicini tako i u različitim industrijama, a sada ga nalazimo i u proizvodima za negu kose. U osnovi aktivnog uglja su drvo, piljevina, orahove i kokosove ljuske kao i drugi karbonati. Funkcioniše po principu magneta i apsorbuje nečistoće koje su do 200 puta veće od same čestice aktivnog uglja. Ovaj sastojak stoga može prečistiti čak i kontaminiranu vodu ili zagađen vazduh, upijajući nečistoće. Zato je izuzetno dragocen i ima višestruku primenu.

Povezana vest:  MK Mountain Resort nagrađen za brend lidera planinskog turizma u regionu