NIVEA Soft krema 200 ml otvorena

NIVEA Soft proslavlja svoj 20.rođendan

Krema za koju bez sumnje ceo svet zna, je upravo klasična NIVEA krema, u plavoj limenoj kutijici sa snežno belim slovima na poklopcu. Godine 1994., na nemačkom tržištu se pored ove univerzalne kreme bogate teksture, pojavila i laganija, hidratantna krema nove ulje-u-vodi formulacije. Tako je sa novom NIVEA Soft kremom, Beiersdorf ispratio trend koji se pojavio devedesetih i koji je bio bliži kremama sa laganijim recepturama i brzoupijajućim formulacijama. Cilj je bio privući onaj deo potrošača koji nije bio fokusiran na klasičnu NIVEA kremu.

NIVEA Soft sa velikim uspehom prisutna je već 20 godina

Veoma brzo, NIVEA Soft se pojavila i na drugim tržištima širom sveta. Beiersdorf je rešio da već na jesen 1994.godine lansira ovaj proizvod u Austriji i Italiji, a zatim i u Holandiji. Ubrzo, krema je stigla i do potrošača koji žive van granica Evrope. U Istanbulu i Ankari napravljena je velika promocija, te je tako NIVEA Soft 1995. stigla i do Bliskog Istoka. Godinu dana kasnije krema stiže u Latinsku Ameriku. Uspešna promocija se tako nastavila: od SAD do Estonije i Južne Koreje, od Norveške do Kenije i Južne Afrike. Svega deset godina nakon lansiranja, NIVEA Soft krema bila je dostupna na skoro svim svetskim tržištima.

Povezana vest:  Venčali se glumci Ijan Samerholder i Niki Rid

Uvek aktuelna uz inovativni dizajn

Kako je nova krema polako osvajala srca potrošača širom sveta, za svoj deseti rođendan dobila je specijalan poklon: 2004. novo moderno pakovanje, koje je još više svojim izgledom naglasilo osećaj lakoće koji ova krema pruža koži. Dizajn i koncept izgleda pakovanja se godinama konstantno razvijao. Kompanija Beiersdorf uspela je 2009. da pridobije čuvenog dizajnera Maniš Aroru i ostvari posebnu saradnju sa njim, pa su tako njegovi crteži, krasili teglice NIVEA Soft krema i ponudili tri različita dizajna. Isti koncept primenjen je i 2013.godine kada je ostvarena saradnja sa modnom dizajnerkom Nikol De Main.
Uprkos svojoj istoriji dugoj 20 godina, NIVEA Soft uspešno odiše svežinom, mladošću i deluje moderno. Baš kao i njeni ljubitelji, njen dizajn odiše savremenim duhom vremena i neguje prave unutrašnje vrednosti.

Povezana vest:  Schwarzkopf proslavlja 120 godina profesionalne nege kose, a mi imamo poklone za vas!

NIVEA Soft krema
Osvežavajuća, nežna, negujuća krema za dodatnu hidrataciju sa jojoba uljem i Vitaminom E koji štiti prirodnu strukturu kože. Krema se brzo apsorbuje i ostavlja prijatan baršunasti osećaj na koži. Odgovara svim tipovima kože.
200 ml, okvirna cena: 429 din
50 ml, okvirna cena: 169 din

NIVEA Soft krema u tubi
Osvežavajuća, nežna, negujuća krema za dodatnu hidrataciju sa jojoba uljem i Vitaminom E koji štiti prirodnu strukturu kože. Krema se brzo apsorbuje i ostavlja prijatan baršunasti osećaj na koži. Odgovara svim tipovima kože.
75 ml, okvirna cena: 249 din

Povezana vest:  EY studija slučaja za srednjoškolce „Start Young - Take the Lead"