anthelios unifiant v2

Zaštitite osetljivu kožu, izaberite La Roche-Posay ANTHELIOS XL transparentni sprej

ANTHELIOS-XL Aerosol-Invisible-Mist-Ultra-leger-SPF50Anthelios XL, linija proizvoda za zaštitu od sunca koju preporučuju dermatolozi širom sveta, ovog leta je predstavila  ANTHELIOS XL transparentni sprej za lice i telo SPF 50+. Jedinstvenost transparentnog spreja je u njegovoj nevidljivoj, svežoj  i ultra laganoj teksturi koja osvežava i hidrira kožu, lako se raspršuje i ne ostavlja bele tragove na koži. Lagana maglica brzo se upija i omogućava suv i nevidljiv efekat. Zbog svojih jedinstvenih karakteristika, proizvod je idealan za osobe u potrazi za visokom UVA i UVB zaštitom sa jednostavnim nanošenjem, prilikom aktivnog odmora u letnjim mesecima.

Iako je sunce neophodno za život, preterano izlaganje može trajno naštetiti našoj koži ali i zdravlju. Zbog toga je nužno voditi računa o vremenu provedenom na suncu i pravovremeno zaštititi kožu od štetnih sunčevih zraka. Koža je naš najveći organ kojeg najbolje štitimo ukoliko znamo čemu ju svakodnevno izlažemo i na koji način uticaj štetnih faktora, poput UV zraka, svesti na najmanju moguću meru. UVB zraci (B kao bolne opekotine) podstiču tamnjenje, ali su takođe i glavni uzrok opekotina na koži. UVA zraci (A kao alergije ili anomalije) su štetniji od UVB zraka jer iako ne uzrokuju bol, prodiru duboko u kožu. Ne osećamo ih, ali ostavljaju vrlo štetne posledice poput alergije na sunce, poremećaje pigmentacije i ubrzavaju starenje kože. Ova se oštećenja, kratkoročno i dugoročno, mogu sprečiti upotrebom proizvoda sa vrlo visokom zaštitom od sunca čiji sastav sadrži pojačani sistam filtera protiv UVA zraka.

Povezana vest:  L’Oréal pokreće program „L’Oréal for the future“ vredan 150 miliona evra za podršku ugroženim ženama i zaštitu životne sredine

Linija proizvoda ANTHELIOS XL jedinstvena je po tome što pruža koži izrazito
visoku UV zaštitu sa zaštitnim faktorom 50+, a koja je pogodna za sve tipove kože. Sadrži novu generaciju sistema filtera pod nazivom MEXOPLEX® posebno namenjenih  koži osetljivoj na sunce. Nudi visoku efikasnost protiv UVB i UVA zraka u minimalističkim formulama bez kompromisa

Povezana vest:  Ball korporacija objavljuje odobravanje naučno zasnovanih ciljeva za smanjivanje emisije gasova koji imaju efekat staklene bašte

tolerancije.  Efikasnost je potvrđena sa 24 kliničke studije.

ANTHELIOS XL transparentni sprej za lice i telo SPF 50+ karakteriše nevidljiva, sveža i ultra lagana tekstura  koja osvežava i hidrira kožu. Ne ostavlja bele tragove na koži jer se lako raspršuje bez obzira u kom položaju se nalazi. Lagana maglica brzo se upija i pruža suv i nevidljiv efekat. Zaštitno sredstvo potrebno je naneti neposredno pre izlaganja suncu , kao i često i bogato obnavljati nanošenje kako bi se održala zaštita, posebno nakon kupanja, znojenja ili brisanja peškirom. Proizvod je hipoalergen i ispitan pod dermatološkim nadzorom.

Osim transparentnog spreja za lice, linija Anthelios XL proizvoda za telo podrazumijeva i Anthelios XL SPF 50+ baršunasti losion te Anthelios  XL SPF 50+ sprej.

Povezana vest:  Poslednji dani raspusta na omiljenom gradskom klizalištu

ANTHELIOS XL TRANSPARENTNI SPREJ: 2.264,04 *

*Neobavezujuća preporučena  cena (Kupac je slobodan da, u svako doba, nezavisno i samostalno odredi vlastite maloprodajne cene, u skladu sa svojom cenovnom politikom)

POSTANI SKINCHECKER!

KADA STE POSLEDNjI PUT PREGLEDALI MLADEŽE? 

U martu 2015. godine La Roche-Posay predstavio je SKINCHECKER, internacionalnu platformu, koja do danas u Srbiji broji više od 89 hiljada Skincheckera i čiji broj kontinuirano raste. SKINCHECKER nudi pregršt informacija o opasnostima raka kože i savetima kako sigurno boraviti na suncu, kao i ABCDE metodu: jednostavnu metodu priznatu u dermatologiji koja pomaže u prepoznavanju sumnjivih mladeža golim okom. La Roche – Posay poziva sve da preuzmu aktivnu ulogu u ovome projektu, pregledaju svoje mladeže kao i mladeže članova porodice. Brinite o svojim najmilijima, postanite Skinchecker!