dr Lea Imsiragic astro terapeut

Predavanje o energetskoj psihologiji dr Lea Imširagić

Predavanje dr. Lee Imširagić i Aleksandra Imširagića o astrologiji i astrohealingu održaće u utorak, 01.09.2015. u 18h u prostorijama astrološkog instututa na Novom Beogradu. Pored ovog, održaće se predavanje i 24.septembra u 18h u „Aeroklubu“ u Beogradu. Broj mesta je ograničen pa je potrebno rezervisati mesto na telefone 064.387.2224, 060.369.1882. ili email [email protected]
AstroHealing je jedinstveni sistem kombinacije astrologije, tehnika energetske psihologije i vibratornih esencija koji omogućava da se osoba dovede u balans na emotivnom, fizičkom i mentalnom planu, kao i na nivou događaja.
Više informacija na: www.keplerunited.org
Dr Lea Imširagić je magistrirala na medicinskom fakultetu u Novom Sadu 2005. godine na katedri za fiziologiju u oblasti magnetobiologije. Završila je akupunkturu na IASC u Beogradu, i član je Američke Asocijacije za Energetsku Psihologiju ACEP (The Association for Comprehensive Energy Psychology), kao i predstavnik ove organizacije za Srbiju. Lea je sertifikovani Bahov praktičar i tvorac je astrološkog sistema isceljivanja „Energetska Astrologija“.
Svoja predavanja redovno drži na u okviru asocijacije za energetsku psihologiju u Beogradu i na Institutu za astrološka istraživanja i edukaciju „Johannes Kepler“ u Beogradu, u Ljubljani i Harkovu, a učesnik je i predavač na mnogobrojnim stručnim konferencijama i seminarima u Sjedinjenim Američkim Državama, Engleskoj, Rusiji, Sloveniji, Argentini, Brazilu i Čileu.

Povezana vest:  Ajfelova kula zatvorena za turiste zbog štrajka