Bildschirmfoto 2015-08-11 um 14.32.49

U bečkim hotelima točilica za pivo u sobama

Koja su vaša očekivanja, kako treba da izgleda perfektan hotel kada obilazite gradove? Da bude u centru, udoban i povoljan ili ipak stilski sređen i luksuzan? Za šta god da se odlučite u glavnom gradu Austrije ima svega i još više.
Najekskluzivniji izbor u Beču je apartman hotela „Park Hyatt Hotel“ veličine 820 kvadratnih metara, drugi po veličini u Evropi, koji se može iznajmiti za 20.000 evra za noć. U ovom smeštaju ne može ništa da fali: tu su luksuzna kuhinja i četiri terase uključujući i batlera. Osim ovog apartmana i standardne sobe ovog hotela su vredne pažnje sa flatscreen-tv, tušem u kojem voda teče iz plafona kao kiša da pada i kupatilom od mermera. Tu su i spa i biznis centar kako za turiste tako i za poslovne ljude (www.vienna.park.hyatt.com).

Povezana vest:  OTKRIVAMO: DVADESET TAJNI KAKO DA JEDETE HLEB A DA SE NE UGOJITE!

bec hotel 11
U novo adaptiranom hotelu „Dunavski valcer“ u Beču, koji datira još iz 1901. godine, nedavno je bilo otvaranje soba sa bečkim originalima. Tradicionalna bečka preduzeća sponzorisala su čitavu opremu u sobama. Tako na primer, pojedine sobe imaju svoj aparat za točenje piva koji je sponzorisala čuvena bečka pivara „Otakringer“ (www.donauwalzer.at).
I u hotelu „Saint Shermin“ je svaki apartman bečki unikat koji je posvećen Zigmundu Frojdu, Adolfu Loosu, Mariji Tereziji (www.shermin.at).
Egzotično i u trendu može da se noći u hotelu „25hours“ gde je svaka soba opremljena kao u cirkusu (www.25hours-hotels.com).
U „Magdinom hotelu“ prioritet nije uvećanje profita već otvorenost i ljudskost. Ovde o gostima brinu izbeglice iz 14 nacija (www.magdas-hotel.at).
Povoljno noćenje u centru nude i hosteli „Wombat’s City Hostels“. Na raspolaganju su jednokrevetne i osmokrevetne sobe, gratis W-lan, 24-časovnu recepciju, kuhinju, bar (www.wombats-hostels.com).

Povezana vest:  Drugo veče 13. Next internacionlne smotre mode u Kotoru

PHOTO: Hotel Donauwalzer Wien i Cvijeta Radović/COMPRESS