IMG 0590

Održane „IGRE BEZ GRANICA DELIBLATSKE PEŠČARE“

Treće po redu „Igre bez granica Deliblatske peščare“, na bazenu sa tremalnom vodom u atraktivnom izletištu Devojački bunar, i ovog leta organizovale su Skupština opštine i Turistička organizacija opštine Alibunar.
Okruženi četinarskom šumom u predivnoj prirodi Deliblatske peščare, pred okupljenim navijačima snage je odmerilo devet mešovitih timova sastavljenih od aktivnih i sportista amatera. Takmičari su pod budnim okom sportskih sudija svoju spremnost u i na vodi, pokazali u zanimljivim igrama. Ravnopravno su se takmičili mladići i devojke u surfovanju, košarci u vodi, ronjenju, preveslavanju i preplivavanju bazena uz prepreke karakteristične za igre bez granica.
Ubedljivu pobedu poneli su, kao najspretniji i najbrži, članovi tima „KUNG FU PANDA“ iz Banatskih Karlovaca na čelu sa kapitenom Dušanom Živkovićem. Drugo mesto je osvojio tim „FUDBALERI“ iz Vladimorovaca, a treća je bila ekipa „NABOJ“ iz Banatskih Karlovaca.
Najmlađi tim DEVETKA, većinom sastavljen od četrnaestogodišnjaka, koji su se ravnopravno takmičili sa značajno starijim i iskusnijim takmičarima, osvojio je četvrto mesto.
Najbolji takmičari su nagrađeni peharima, vrednosnim vaučerima i poklonima sponzora. Nagrade im je uručio gospodin Predrag Belić, predsednik opštine Alibunar.
Nakon takmičenja svi učesnici i njihovi najverniji navijači družili su se na bazenu, uz DJ-eve, proslavljajući pobedu do kasnih večernjih sati.

Povezana vest:  Vremenski uslovi nisu prepreka za novu Nike Tech Pack kolekciju