beer fest kucica Carnex

Festival ukusa – Carnex i Apatinska pivara daruju hot dog uz Jelen pivo

Danas se u Beogradu, po trinaesti put, otvaraju kapije festivalskog prostora na Ušću i počinje nadaleko poznati Beogradski Beer Fest. Ovaj pivsko – muzički festival svake godine okupi izuzetno veliki broj posetilaca koji dolaze na Ušće da uživaju u pivu i muzičkom programu.
Od ove godine, osim u pivu i muzici, svi posetioci Beer Fest-a moći će da uživaju i u mesnim specijalitetima kompanije Carnex, koji će se prodavati na posebno obeleženim punktovima. Carnex je obezbedio celokupnu ponudu hrane, što kroz prodaju svojih proizvoda, što kroz isporuku svežeg mesa koje će se koristiti za pripremu roštilja. Pivo i mesni proizvodi uvek idu dobro zajedno, a ove godine Carnex će svojim specijalitetima obogatiti taj fantastični spoj.
Da bi doživljaj bio potpun, kompanije Carnex i Apatinska pivara su za sve posetioce pripremile i slasno iznenađenje. Tokom svih pet dana trajanja festivala, a uz kupovinu Jelen piva, svi posetioci će dobiti kupon vaučer za besplatni Carnex hot-dog. Donosioci vaučera mogu da podignu svoju nagradu u jednoj od deset Carnex kućica, i to u periodu od 20 h pa dok traju zalihe.

Povezana vest:  Vichy IDEALIA od sada i za područje oko očiju!