Skin_ConsultVICHY CONSULT – Mesec zdrave i lepe kože
Potpun savet za potpunu negu!
„Lepota zrači iz lepe i zdrave kože“, izjavile su u velikoj većini Slovenke i Hrvatice u istraživanju koje je u aprilu 2010. sproveo Vichy. Za Vichy je zdrava koža najpouzdanije i najefikasnije sredstvo za postizanje lepote. Naše ubeđenje prati i odgovornost da ljude obrazujemo o važnosti odgovarajuće brige o zdravlju kože, pa tako već 6. godinu zaredom organizujemo projekat VICHY CONSULT – Mesec zdrave i lepe kože. Upoznajte svoju kožu i potražite potpun savet za potpunu negu u partnerskim apotekama projekta Vichy Consult od 1. –  30. juna 2010.
Temeljnu vrednost laboratorija Vichy predstavlja briga o zdravlju kože koja se svake godine ogleda u projektu VICHY CONSULT – Mesec zdrave i lepe kože. Prvi korak tog projekta predstavlja obrazovanje ljudi o fiziologiji kože, različitim tipovima kože i odgovarajućim negama za očuvanje njenog zdravlja. Drugi korak je dijagnoza na osnovu znanja stručnjaka – farmaceuta i nove tehnologije (»Skin Consult«). Saveti stručnjaka su izuzetno važni za očuvanje zdravlja i lepote kože, budući da jedino odgovarajućom negom možemo da izbegnemo probleme i patološka stanja kože, kao i njeno prerano starenje.
-Odabir kvalitetne kozmetike za negu kože je posebno važan i doprinosi lepšem i zdravom izgledu kože. Uz kvalitet proizvoda za negu kože jednako je važan i pravilan odabir takvih proizvoda, budući da efikasnost proizvoda obezbeđuje, pre svega, njegova prilagođenost tipu kože ili problemu koji bi odabrani proizvod trebalo da reši. Prilikom kupovanja kozmetike treba uzeti u obzir tip kože i savete stručnjaka, dermatologa i farmaceuta u vezi sa odabirom, odnosno rešavanjem problema sa kožom. U „Vichyju“ smo ubeđeni u efikasnost naših proizvoda, pri čemu je njihova prilagođenost tipu kože pojedinačnog korisnika, odnosno korisnice od ključnog značaja. Zato svake godine organizujemo akciju Vichy Consult u okviru koje stručnjaci – farmaceuti pomoću uređaja Skin Consult utvrđuju tip kože pojedinca na osnovu kojeg mu preporučuju odgovarajuću kozmetiku za negu kože. – Svjetlana Arh, direktorka stručne i naučne komunikacije Vichy.
Aqualia_TeaserPartnerske apoteke projekta VICHY CONSULT biće opremljene plavim vratima ili nalepnicom sa naznakom: „apoteka partner“ i ekskluzivno patentiranim uređajem za dijagnozu kože »Skin Consult«. »Skin Consult« omogućava jednostavnu i naprednu dijagnozu kože, pri čemu daje sledeće informacije: o TIPU KOŽE (proveravanje nivoa sebuma, navlaženosti kože), o STARENJU KOŽE (atlas stepeni starenja kože) i o SUNČANOM KAPITALU (melanometar).
Ovogodišnji projekat VICHY CONSULT odvijaće se od 1. do 30. juna u partnerskim apotekama koje će biti opremljene uređajem za dijagnozu kože »Skin Consult« (spisak apoteka je dostupan na: www.vichy-portal.com/rs) i na posebnim savetodavnim mestima VICHY CONSULT u tržnim centrima:
–           11. 6. –13. 6. Delta City Beograd
Tokom Meseca zdrave i lepe kože, od 1. do 30. juna, laboratorije Vichy* nagradiće svaku kupovinu odabranog Vichyjevog proizvoda za dnevnu negu ili noćnu negu za lice mini (100 ml) proizvodom za čišćenje kože Purete Thermal Solution Micelaire (*u partnerskim apotekama projekta Vichy Consult).
Povezana vest:  UZ MOJA KARTICU VOJVOĐANSKE BANKE 5 ODSTO POPUSTA ZA ŠKOLSKI PRIBOR I KANCELARIJSKI MATERIJAL