roda finale akcija

RODA VAS VODI NA FINALE UTAKMICE EVROPSKOG PRVENSTVA U KOŠARCI

Svi oni koji tokom trajanja kvalifikacionog dela Eurobasketa u nekom Roda Megamarketu kupe Vajfert pivo, imaju priliku da osvoje kompletan aranžman za finalne utakmice Evropskog prvenstva u košarci, kao i mnoge druge vredne nagrade.
Roda će ukupno podeliti 10 karata – aranžamana za finalne utakmice u košarci, koje se održavaju u Lilu, u Francuskoj 20. septembra. Dovoljno je da svi ljubitelji košarke kupuju Vajfert pivo u RODI i da se prijave na www.roda.rs tačno u 14h u danima kada igra naša reprezentacija, 5, 6, 8, 9 i 10. septembara i unesu broj računa. Najbrži osvajaju po 2 ulaznice za finale, 5 dresova, 5 košarkaških lopti i 5 paketa Vajfert piva. Tokom vikenda, 5. i 6. septembra najsrećniji su već osvojili 4 ulaznice, koje im omogućavaju prisustvo na košarkaškom spektaklu koji se očekuje 20. septembra u Francuskoj.
RODA, kao ponosni sponzor srpske košarke, je u čast srpske košarke i uspeha naših košarkaških asova, obezbedila specijalnu postavku fotografija „Sve naše medalje“ koja će putovati kroz gradove u Srbiji (Beograd, Niš, Kragujevac, Novi Sad, Subotica, Čačak, Šabac) i biće postavljenja ispred RODA prodajnih objekta. U RODA Megamarketu u Ulici Đorđa Stanijevića 35 u Beogradu, svi ljubitelji sporta i košarke mogu da prate košarkaške utakmice u posebnom prostoru koji namenjen za ovu vrstu zabave. Oni koji žele da ostave poruku podrške našim košarkašima mogu to da urade na velikoj lopti postavljenoj ispred Megamarketa na istoj lokaciji u Beogradu.

Povezana vest:  Bečka glavna železnička stanica među najboljim u Evropi