Silan Aromatherapy

Silan MediterraneanNajnoviji Silanov asortiman omekšivača za veš

Mnogo toga se može desiti tokom osam nedelja. Možete se recimo zaljubiti u osobu iz vaših snova ili otputovati na drugi kraj sveta. Sada je zahvaljujući novoj formuli iz Silanovog asortimana omekšivača za veš moguće postići obe stvari bez napuštanja udobnosti vašeg doma. Očaravajući Silan Classic i Aromatherapy pružaju svežinu egzotičnih tropskih avantura, livada prepunih letnjeg cveća ili miris svežeg planinskog vazduha. Stručnjak za veš se pobrinuo da se zaljubite u miris vaše odeće koja pruža intenzivnu i dugotrajnu svežinu čak do osam nedelja.
Nova Fresh Active Silan Classic formula nudi novu generaciju mirišljavih perli koje pružaju savršen doživljaj dugotrajne svežine i novodizajnirane kapsule koje garantuju intenzivan miris na odeći tokom celog dana. Pored unapređene Silanove Classic formule, Silanovi stručnjaci za veš takođe rade i na asortimanu proizvoda za detoksikaciju, Silan Aromatherapy, koji zadovoljavaju mirisna čula svojim opojnim mirisima lavande, ruža kao i egzotičnih orhideja. Nove formule pružaju drastičnu efikasnost i svaka boca će biti dovoljna za čak 33 mirisna pranja vašeg veša.
Sada uz nove mirise iz Silan asortimana možete uživati u fantastičnoj svežini na vašoj odeći i posteljini dok obavljate svoje svakodnevne poslove. Novi Silan osim što u sebi nosi dugotrajnu svežinu, takođe daje vešu neverovatnu mekoću i omogućava svim čulima da uživaju u aromi koja traje čak do osam nedelja duže.

Povezana vest:  Kardašijani predstavljaju kolekciju za decu