Verica Rakocevic jesen zima 2015-16 7

Verica Rakočević predstavlja kolekciju „Freedom of Memories“

Poznata srpska modna dizajnerka Verica Rakočević održaće 19.septembra u 16.55 modnu reviju „Freedom of Memories“ u Uskočkoj ulici u Beogradu uz podršku Zavoda za zaštitu kulture grada Beograda.
Kolekcija jesen-zima 2015/16 inspirisana boho stilom i slobodom dizajnerke Verice Rakočević, i ovoga puta sastavljena od vrhunskih materijala kao što su kašmir, vuneni muslin kao raritet, vuneni krep, muslin svila, vuneni žersej kao i vrhunsko krzno kao što je žibelin, vizon, činčila, lisca i foka. Specijalno za kolekciju je koriscena nojeva koža.
Kolekciju čini 30 autfita sa unikatno uradjenim tašnama od plemenitog krzna, dopunjeni luksuznom kolekcijom Diopta naočara .
Prezentacija kolekcije na otvorenom prostoru sa scenografijom koja će oplemeniti prikazivanje ovog umetničkog dogadjaja biće upotpunjeno muzikom Veljka Kuzmancevica u izvodjenju Mensura Ramadanija i kompozitora lično. Gospodin Mensur je imao tu čast da upozna i saradjuje sa Pako De Lusijom za vreme perioda u kome je živeo u Španiji.
Kampanja za kolekciju je snimana sa Nadom, gospodjom koja je živa legenda ugostiteljstva i vlasnica kultne kafane na Kosmaju, a koja je postala interesantna stranim skautima, ali koja je tu čast ukazala našem brendu, kako u kampanji tako i na samoj reviji.
Specijalni editorijal za kolekciju će biti krajem septembra snimljen u Njujorku pred objektivom Milene Rakočević.

Povezana vest:  Lotos - simbol mudrosti od iskorišćenih limenki na ovogodišnjem Exitu