Promovisan prvi besplatni mesečnik u regionu 

Ivana_Filipovic_urednica_Maxi_magazinaMaxi magazin, prvi besplatni mesečnik u regionu, namenjen pre svega ženskoj populaciji, promovisan je u četvrtak, 10. decembra u tržnom centru Delta City. Ovaj mesečnik nastao je kao rezultat saradnje kompanija Delta Maxi i Future Media, a biće na raspolaganju čitaocima u svim Maxi supermarketima u početnom tiražu od 60.000 primeraka.  
Maxi Magazin je napravljen po meri srpske žene kojoj će nuditi podršku u njenim svakodnevnim obavezama i zadovoljstvima. Na 52 strane obrađen je najširi krug tema koje mogu interesovati svaku ženu, od mode i kozmetike, preko porodice i roditeljstva, do uređenja doma i kulinarstva.
Delta Maxi Grupa odlučila je da se i na ovaj način zahvali lojalnim kupcima, poklanjajući im besplatni časopis i istovremeno otvarajući time novi kanal komunikacije između trgovačkog lanca i njegovih kupaca.
Pokretanjem Maxi Magazina Delta Maxi Grupa postala je prvi maloprodajni lanac u regionu koji je uveo ovakav vid komunikacije sa svojim potrošačima.

Povezana vest:  „Dan velikog srca“ u Delta Cityju