deciji sajam okt 2015

Vikend posvećen najmlađima

Još samo deset dana ostalo je do početka XVI POLIMARK dečijeg sajma, koji će trajati od 16. do 18. oktobra u hali 3 Beogradskog sajma. Ulaz je besplatan, a mališane očekuje odlična zabava sa dosta iznenađenja i novih aktivnosti koji će obeležiti ovu manifestaciju.
Posetioci će tri dana, u petak od 12 – 19h i za dane vikenda od 10 – 19 časova moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu koji ih očekuje na Polimark dečijem sajmu. Na manifestaciji će se i ovoga puta predstaviti Sportska akademija Senjak koja će u okviru svog štanda postaviti motorički poligon i poligon za korektivnu gimnastiku gde će deca moći da vežbaju.
Najmađi posetioci moći će da uživaju velikom broju kreativnih radionica, zatim družiće se sa animatorima, klovnovima i svojim omiljenim likovima iz crtanih filmova. I ovoga puta na sajmu predstaviće se JP Gradsko stambeno i mališani će uživati u edukativnoj predstavi „Moja zgrada, to je moj dom“ i saznati kako na adekvatan način treba da brinu o zgradi u kojoj žive.
Oko 100 izlagača predstaviće svoje proizvode za decu, od onih neophodnih poput obuće, odeće, opreme za bebe, razne vrste hrane, pa sve do onih koji obogaćuju dečije odrastanje – knjige, časopisi, filmovi, muzika za decu, a izlagači su za sve posetioce pripremili i specijalne popuste.
Kao i svake godine, sa najmlađima će se družiti i Žandermerija, Saobraćajna policija i Vatrogasna brigada kojima se mališani i te kako raduju.
Prijatelji manifestacije šesnaestog POLIMARK dečijeg sajma su Turistička organizacija Beograda i Lady fair, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano pomogli su sponzori manifestacije – Polimark, Frikom i Becutan.

Povezana vest:  Fanta Orange donosi revoluciju ukusa u Srbiju: Upoznajte novi, neodoljivi ukus Fante bez šećera