Nova prodavnica Lisce u Beogradu

liscaLisca već dugo godina čuva ulogu vodećeg ponuđača ženskog rublja na određenim tržištima, a među njima je svakako i Srbija. Slovenačka modna kuća ženskog donjeg rublja Lisca otvorila tokom ove nedelje je još jednu prodavnicu u Beogradu i to u samom centru, u Takovskoj 16. Pored već postojećojh prodajnih objekata u Prizrenskoj, Požeškoj i u TC Rodić Beograđanke su sada u mogućnosti da uživaju u još jednoj sjajano opremljenoj i brižljivo dizajniranoj radnji.
Crvenu vrpcu je presekla voditeljka Marija Kilibarda, koja je posle istakla da joj se dopada prestižna Liscina linija Selection. Pored Marije, na otvaranju su bile glumica Iva Štrljić, voditeljke Jelena Gajšek i Marina Kotevski.
lisca_1Modeli iz najnovije kolekcije su kao i svi Liscini modeli kvalitetni, udobni i privlačni. Brojne linije robne marke veša Lisca namenjene su različitim životnim stilovima kao i različitim prilikama. Pored onih skaodnevnih elegantnih modela izrađenih od prirodnih materijala tu su i ekstravagantniji komadi namenjeni posebnim prilikama. A što se boja tiča ima tu zaista za svaku damu po nešto – crvena, crna, zlatna, plava, boje zemlje…
Što se trendova za sledeću godinu tiče Liscin tim dizajnera predviđa da će biti izuzetno popularan veš u lila tonovima sa perlastim senkama,za eleganciju na radnom mestu, narandžastim, crvenim ili magno senkama za razigrane kokete, a svila i til namenjene su onim dama koje hoće najviše za posebne, romantične prilike.  

Povezana vest:  Novo mesto za uživanje - restoran BOUTIQUE