Vesna de Vinca sa finalistinjama 2015

Finalno veče Izbora za Mis Srbije 2015. 12. oktobra

Finalno takmičenje za izbor za Mis Srbije 2015. biće održano 12. oktobra u Beogradskom dramskom pozorištu u 20 sati, sa direktnim prenosom na Televiziji Pink.
Tom prilikom, svečanosti će prisustvovati veliki broj VIP zvanica iz sveta mode, estrade, kulture, politike i diplomatije, koji će pre toga biti deo defilea na crvenom tepihu, od 19 sati ispred pozorišta.
Pobednica večeri predstavljaće Srbiju na izboru za Miss World naredne godine. Sem toga, iste večeri biće odabrana i predstavnica za Miss Universe, kao i još nekoliko pobednica u različitim kategorijama, među kojima su i mis dijaspore, turizma, šarma, fotogeničnosti… kao i mis interneta, za koju glasaju posetioci Telegraf.rs, do nedelje uveče.
Pod sloganom Život je lep, dvadeset devojaka, ovogodišnjih finalistkinja, predstaviće se žirijima tokom tri izlaska – prvi izlazak potpisuje Bata Spasojević, drugi izlazak rezervisan je za kupaći kostim Il cuore italiano, a za dizajn večernjih haljina u trećem izlasku pobrinula se Marija Šabić. Kompletan izgled lepotica upotpuniće obuća RV, nakit City Fashion, šminka Purity akademija i frizure salona Alexa la Vie.
Veče će uveličati nastupi brojnih pevača – Ćemo i Milena Ćeranić, koji su sa finalistkinjama u Porto Karasu ove godine tokom priprema snimali spot za pesmu Više od života, potom pevači Ljupka Stević i Dženan Lončarević, kao i grupa Ministarke, koje specijalno za ovaj događaj stižu iz Italije sa turneje.
Program će voditi voditelji Pink televizije Maja Manojlović, Nemanja Velikić i Darko Panović.

Povezana vest:  DIS okupio najveće domaće brendove i započeo kampanju  „Domaći zadatak: Kupi domaće“