Plazma Equity KV fin

Plazma slavi rođendan!

Plazma, jedan od omiljenih regionalnih brendova, već skoro pet decenija je deo porodične i nacionalne tradicije. Plazma je decenijama tu da nas podseti da ukoliko ne probamo, nećemo ni uspeti, da je uz pravu podršku sve moguće rešiti, a mali predah ponekad može mnogo da znači. Na Plazmi su odrastale i odrastaju brojne generacije, a da je omiljeni „član“ svake porodice i da vlada srcima potrošača, svedoče i brojna priznanja koje je Plazma osvojila upravo zahvaljujući svima vama.
Zato, ovom prilikom želimo da se mi Vama zahvalimo na poverenju koje nam ukazujete svih ovih godina, a koje Plazmu svrstava u omiljeni proizvod namenjen svim generacijama. Za sve dobro u životu potrebno je i malo podrške, a Plazma je tu da Vas podrži u svim Vašim koracima, uspesima, ljubavima, radostima…
U godinama koje dolaze Plazma će nastaviti da ide u korak i rame uz rame sa svojim potrošačima, negujući tradiciju omiljenog srpskog brenda.
Male stvari mogu da naprave veliku razliku! Jer, Plazma je sve što nam treba!

Povezana vest:  NAJPOZNATIJI SVETSKI KLIZAČI IMPERIAL ICE STARS sa predstavom “LABUDOVO JEZERO NA LEDU” U KOMBANK ARENI, 19. februara, 2013.