labello lipbutter tri komada

Zavodljive arome na vašim usnama uz Labello Lip Butter

Hladni zimski dani, vetar i hladnoća zahtevaju posebne rituale nege, posebno kada je reč o usnama. U ovom periodu godine, usnama je potrebna bogata nega i hidratacija. Labello Lip Butter proizvodi pružaju efikasnu negu za vaše usne u predstojećim hladnim danima. Zavodljive arome proizvoda iz Labello Lip Butter linije bude vaša čula i pretvaraju negu usana u svojevrsni aromatični užitak. Nakon nanošenja, Lip butter se nežno topi na usnama čineći ih mekanim i glatkim.
Prepustite se bogatoj nezi i zavodljivoj aromi Lip Buttera i uživajte u neodoljivo mekanim usnama.

Povezana vest:  CLASSIC LEATHER Reebok i Buzz Sneaker Station donose siluetu koja ostavlja JEDINSTVENI TRAG

Labello Lip Butter Original

Bogata formula sa ši buterom i prirodnim bademovim uljem obezbediće dugotrajnu negu i 12 sati intenzivne hidratacije čineći usne mekim i glatkim.
19 ml, okvirna cena: 247 din

Labello Lip Butter vanila & makadamija

Formula obogaćena ši buterom i prirodnim bademovim uljem štiti osetljivu kožu usana od isušivanja. Nežno se topi na usnama i osvaja vaša čula neodoljivim aromama vanile i makadamije.
19 ml, okvirna cena: 247 din

Povezana vest:  Novi “Stefanel” prodajni objekat u Beogradu

Labello Lip Butter malina

Formula sa ši buterom i prirodnim bademovim uljem štiti osetljive usne od spoljašnjih uticaja. Bademovo ulje efikasno neguje čak i veoma suvu kožu, pružajući pritom jedinstvenu i dugotrajnu mekoću usnama. Labello Lip Butter nežno se topi na usnama i osvaja ukusnom malinom, zavodljivo roze boje.
19 ml, okvirna cena: 247 din

Povezana vest:  Bečki zoološki vrt nedavno dobio nove stanovnike