NUXE Prodigieux GiftSet2015

Praznični dodir Pariza uz NUXE Čarobni poklon paket

Pred nama je najlepši deo godine. Vreme poklanjanja, osmeha, lepih reči, zadovoljnih lica.
U nizu svečara koji nam predstoje, svako od nas u potaji sanja savršen poklon kojim želi obradovati sebe i drage osobe.
Oni koji veruju u čaroliju su i dalje deca u duši. Deca koja svakako žele u Svetonikoljdanskoj cipeli videti ono što dugo žele imati, ili pak predivno upakovan poklon pod božićnim drvetom.
A šta pokloniti u najradosnijem periodu nego nešto što mu i priliči? Spoj luksuza, nege i glamura u savršenom pakovanju koje je NUXE pripremio za naše najmilije.

Povezana vest:  U godini jubileja dm nagrađuje vernost kupaca: Saznajte sve o novim dm pogodnostima

Zablistajte poput zavodnica Šanzelizea

Ovih praznika, NUXE je pripremio najlepši poklon za svaku ženu. Uz neodoljivo očaravajući NUXE Čarobni poklon paket postanite prava zavodnica čiji san upravo postaje java.
Već 25 godina žene širom sveta očarane su dodirima prirode i glamura neodoljivog Huile Prodigieuse® Čarobnog suvog ulja, a sada praznična čarolija ovog predivnog poklona dolazi upotpunjena senzualnom poslasticom – Prodigieux® Huile de douche Uljnim gelom za tuširanje, s hranjivim uljem slatkog badema, diskretnim česticama zlatnog odsjaja, kao i legendarnim mirisom Čarobnog suvog ulja.
A da bi Čarobni (franc. Prodigieuse) poklon iz prirode bio potpun, iskru topline i senzualnosti zapalite neodoljivom Prodigieux® Mirisnom svećom uz čiji miris ćete otploviti u trenutke opuštanja i užitka.

Povezana vest:  COCA-COLA HELLENIC ZA BOLJU BUDUĆNOST

Najlepši poklon ovih praznika

U NUXE čarobnom poklon paketu nalaze se novi, senzualni Prodigieux® Uljni gel za tuširanje od 50 ml, legendarno Huile Prodigieuse® Čarobno suvo ulje od 100 ml za negu tela, lica i kose te neodoljiva Prodigieux® Mirisna sveća za najlepše trenutke opuštanja.
Cena: 3.776,76 RSD

NUXE proizvode potražite u apotekama.
www.nuxe.rs

Povezana vest:  Siget Festival i Viber objavili Misiju: Sitizen na Viberu za 2017!