BREF-Odor-Stop

Savršena svežina vašeg toaleta uz novi Bref Duo Aktiv

Često se koristi izreka da je održavanje higijene toaleta zapravo odraz svakog doma. Prva asocijacija na čist i uredan toalet nam je svakako svežina i blistavo čiste površine koje prve uočimo kada uđemo u toalet ili kupatilo. Bref Duo Aktiv asortiman sada je obogaćen i novom varijantom Odor Stop, namenjenoj neutralisanju neprijatnih mirisa. Unapređena formula sadrži veću snagu čišćenja i intenzivniji miris, kao i diskretan dizajn koji će se uklopiti uz svaki oblik toaletne šolje.
Zahvaljujući inovativnoj formuli, Bref Duo Aktiv sada sadrži povećan broj aktivnih sastojaka, što omogućava veću snagu čišćenja i pruža jos intenzivniji miris pri svakom ispiranju. Nova varijanta Odor Stop sadrži koncetrovanu formulu namenjenu neutralisanju neprijatnih mirisa prilikom svakog povlačenja vode kao i moderan dizajn koji će se uklopiti u svakom kupatilu.
Sa svojim širokim asortimanom sredstava za ispiranje i održavanje svake toaletne šolje, Bref je vrhunsko sredstvo za čistoću koje nudi jedinstveno rešenje za borbu protiv bakterija, nečistoća i prevenciju neprijatnih mirisa, dok uz novi Bref Duo Aktiv, pruža i predivnu svežinu koja će krasiti vaš toalet tokom celog dana.

Povezana vest:  Nenad Kovačević: Halo beba - oslonac u prvim danima roditeljstva