kop skijanje

POČINJE SKI OPENING NA KOPAONIKU

Šestu godinu za redom MK Mountain Resort u saradnji sa JP Skijališta Srbije, organizuju Ski Opening Kopaonik, koji počinje ovog vikenda. Skijalište je otvoreno za skijaše od ponedeljka. Za Ski opening na Kopaoniku u funkciji će biti žičare Karaman greben i Pančićev vrh i pripadajuće staze 4b,7 i 7a, kada nas po prognozi očekuje vreme u „plusu“ sa jutarnjim mrazevima i niskom vlažnošću vazduha.

Povezana vest:  Gradonačelnik Mali na teniskom turniru poznatih

Svi zaljubljenici u snežne sportove koji će se ovog vikenda naći na Kopaoniku, očekuju ski opening dnevne i noćne žurke, nagradne igre, modne revije i raznovrstan zabavni program za sve uzraste, a na ovogodišnjem ski festu u hotelu „Angella“ nastupaće Dženan Lončarević, Lexington band, Petar Mitić i Katarina Živković.

Ovog vikenda na Kopaoniku se očekuje više od 10 000 gostiju, a MK Mountain Resort je i ove godine za svoje goste obezbedio dvodnevni gratis ski pass u toku prvog ski & snowboard vikenda na Kopaoniku.

Povezana vest:  Počeli "Dani borovnice" na Kopaoniku

Kopaonik, najpoznatiji ski centar u Srbiji, je destinacija koja tokom zimske sezone nudi idealne uslove za porodični odmor. „Planina sunca“ za turiste postaje sve privlačnija. Uzimajući u obzir cene i kvalitet, kao i blizinu destinacije, porodični odmor će ove zime biti najpovoljniji na Kopaoniku.