heidi-klum-sealHajdi Klum i Sil u rijaliti šouu

 

Bračni par Hajdi Klum (Heidi) i Sil (Seal) pružiće javnosti uvid u svoj život u novom rijaliti šouu pod nazivom „Love’s Divine“, objavio je magazin People.

 

Manekenka stara 37 godina i 47-godišnji pevač, koji su nedavno peti put obnovili bračni zavet, u emisiji televizije Lajftajm (Lifetime) pokušaće da pomognu drugim parovima da poboljšaju svoj ljubavni život.

Povezana vest:  Za razigrano leto nova kolekcija brenda Havaianas

 

-Hajdi i Sil svake godine inspirišu ljude svojom idejom obnavljanja zaveta. Nakon pozitivne reakcije porodice i prijatelja, odlučili su da pomognu drugima. Na primer, žele da pomognu ljudima koji nisu imali venčanje iz snova da dobiju drugu priliku za to – kazao je magazinu neimenovani prijatelj Hajdi Klum.

 

Iako snimanje još nije počelo, nemačka manekenka smatra da je njeno pozitivno iskustvo supruge i majke prava formula za uspeh šoua.

Povezana vest:  Najlepše devojke Srbije na koktelu u Ziri

 

-Sil i ja posebne trenutke pretvaramo u nešto veliko i značajno za sve u našoj porodici. Za rođendane pravimo specijalne čestitke i poklone. Kačimo znak dobrodošlice kada tata dođe kući posle dužeg odsustva. Kada vas je u porodici šestoro, uvek postoji nešto što se može napraviti i raditi zajedno – kazala je Hajdi Klum.