MG 0314

Tropico bend napravio žurku za Deda Mraza u Stadionu

Bajkoviti Deda Mrazov grad otvoren je 13. decembra u Stadion Shopping centru, a brojni posetioci imali su prilike da uživaju u zabavnom programu tokom čitavog dana, šopingu sa popustima do 50 odsto, kao i fantastičnom koncertu Tropico benda.
Raskošna scenografija postavljena je na preko stotinu kvadrata, a najveće oduševljenje izazvale su velike kočije u kojima su mališani mogli da se slikaju sa Deda Mrazom, vilenjacima, kao i princezom Elzom. Svečano otvaranje grada najpopularnijeg dede na svetu počelo je nastupom dečijeg hora Raspevane zvezdice a potom je plesni performans priredio baletski studio Simona.
Zabavni program nastavljen je predstavom „Čarobna jelka“ u kojoj uloge tumače Iskra Brajović, Strahinja Blažić i Aleksandar Vučković. Najmlađi su imali prilike da uživaju i u oslikavanju lica, dok je njihove mame ulepšavao tim Kryolan make up artista. Popularni DJ Fantik tokom čitavog dana uveseljavao je prisutne puštanjem najlepših prazničnih pesmama. Brojni posetioci sa nestrpljenjem su iščekivali dolazak Tropico benda koji je temperamentnim nastupom priredio pravu žurku za pamćenje, dok je publika u glas pevala njihove najveće hitove.
Inače, sve one koji dođu u Stadion Shopping Centar do 31. decembra očekuje svakodnevno druženje sa Deda Mrazom, vilenjacima i princezom Elzom, kao i face painting za najmlađe od 16 do 19 časova, a vikendom i specijalne kreativne radionice i novogodišnje predstave od 15 sati.
Deda Mraz i ove godine donosi novogodišnju čaroliju u Stadionu!

Povezana vest:  Arena No. 1 Urban Fest u Delta Cityju