NIVEA Baby Krema za zastitu od hladnoce 1

Nega bebine kože i zimski izazovi

Zimski period sa sobom donosi i veliki broj nedoumica za roditelje. Da li bebu izvoditi napolje, kada je pravo vreme za to, kako je obući, koliko dugo boraviti na otvorenom…..
Znamo da beba ne može celu zimu da provede u zatvorenom i da boravak na svežem vazduhu pozitivno deluje na san, apetit, raspoloženje i imunitet. Stoga hladno vreme ne bi trebalo da vas spreči da izvedete bebu napolje, ali stručnjaci preporučuju da sačekate da ona napuni jedan mesec i da se pridržavate određenih pravila.

Bebu možete izvesti oko podneva, dobro ušuškanu u vaš zagrljaj i to do 5 minuta, drugi dan 10 minuta, treći 20 minuta, a već 4-5 dan možete staviti bebu u kolica i prošetati duže od 20 minuta. U slučaju niskih temperatura i vetra, ne treba dugo boraviti na otvorenom.

Povezana vest:  Mišel Obama blistala u žutoj haljini prilikom obraćanja njenog muža

Šetnja zimi nije preporučljiva ukoliko duva jak vetar, pada kiša ili susnežica, a naročito ako je mećava, magla ili je temperatura ispod -10 C.

Bebu bi trebalo utopliti, višeslojnom garderobom. Obavezna je kapa koja pokriva uši i uz to neizostavni šal i rukavice. Nepisano pravilo za starije bebe i malu decu je da ih treba obući u jedan sloj odeće više, nego što odrasla osoba nosi u istim uslovima.

Otkrivene delove tela treba namazati zaštitnom masnijom kremom koja ne remeti prirodne funkcije osetljive bebine kože

Beba zimi ne bi trebalo da boravi napolju duže od dva sata. Pored toga potrebno je češće proveravati da li je dobro zaštićena od hladnoće. Ako se unervozi ili počne da plače treba se vratiti kući, jer joj šetnja u tom momentu očigledno ne prija. Temperature ispod nule nisu pogodne za šetnju čak i kad je beba dobro utopljena.

Povezana vest:  Šeril Kol se zapravo viđa s plesačem grupe Black Eyed Peas

NIVEA Baby – nežna i efikasna nega bebine kože

Pre nego što izađete napolje u zimskim danima, postarajte se da glatka koža vaše bebe ima pravu, moćnu zaštitu uz pomoć NIVEA Baby kreme za zaštitu od hladnoće. Ovaj proizvod nudi zaštitni sloj bez ometanja prirodnih funkcija kože i na taj način se efikasno bori protiv štetnih vremenskih uticaja.

NIVEA Baby krema za zaštitu od hladnoće

Povezana vest:  Podržite Springfield i National Geographic u očuvanju  podvodnih livada

NIVEA Baby je u saradnji sa dermatolozima i pedijatrima razvila posebnu kremu, koja kožu štiti od hladnoće i vetra. Krema pokriva osetljivu bebinu kožu nevidljivim zaštitnim slojem, koji kroz kožu propušta samo svež vazduh. Ne sadrži vodu već pantenol koji štiti kožu kao i aktivni sastojak kamilice koji sprečava iritaciju i isušivanje – koža ostaje meka i nežna čak i kada su dani hladni i vlažni. Formula sa nevenom pruža pouzdan zaštitni sloj bez narušavanja prirodnih funkcija kože. Obogaćena je pantenolom i aktivnim sastojkom kamilice (bisabololom), koji štite i umiruju kožu od isušivanja i nadražaja uzrokovanih spoljašnjim uticajima.
Pakovanje: 150 ml; okvirna cena: 331 din

Navedena cena je samo predložena maloprodajna cena proizvođača