ULTRA NG 26.12

Novogodišnja predstava „Ultra Nova Godina“

Nova Godina stiže i svi željno očekuju Deda Mraza.Maša i Miša su reporteri dečije televizije, koji su rešili da ove godine iz prikrajka snime Deda Mrazov polazak… Kamere su postavljene, ekipe su na Severnom polu… doček Deda Mraza i njegov polazak na put po svetu – uživo može da počne, međutim… Zla veštica uspeva da uspava Deda Mraza i pred upaljenim kamerama ukrade paketiće. Naši junaci u urnebesnoj komediji pokušavaju da probude Deda Mraza i nadmudre vešticu.

Povezana vest:  Štarkova novogodišnja čarolija – pozorište na točkovima od 22. decembra do 07. januara

Novogodišnja predstava „Ultra Nova Godina“ u produkciji kanala Ultra i Ultra Centra Galaktika se premijerno izvodi u Domu Omladine 26. decembra (subota) u 12 časova. Predstava je interaktivnog tipa, uz uživo pevanje glumačke postavke koju čine: Bojana Ordinačev, Žarko Stepanov, Aleksandar Joksimović i Ivana Popović.

Sjajan i duhovit tekst autora Bojana Butkovića, iskazan je kroz režiju Boška Đorđevića, a završna numera iz predstave delo je poznatog domaćeg sastava ZEMLJA GRUVA, čiju je kompletnu muziku uradio Vojin Ristivojević.

Povezana vest:  Humanitarna akcija “Asovi za decu Zapadne Srbije” donela bolnici u Užicu novi ultrazvučni aparat

Karte za novogodišnju predstavu „Ultra Nova Godina“ možete kupiti već danas na blagajnama Eventima po ceni od 600 dinara.

Obzirom da su novogodišnji praznici vreme darivanja, kanal Ultra i Ultra Centra Galaktika odlučili su da u nedelju 27. decembra od 18 časova novogodišnju predstavu poklone deci bez roditeljskog staranja. U ovoj nameri podržao ih je i Dom Omladine Beograda, kao i kompanija Dexy Co, koja će ovom prilikom deci pokloniti novogodišnje paketiće.

Povezana vest:  HUMANITARNA AKCIJA U DELTA CITYJU