Aukcija torti BUDI ZMAJ

Humanitarna aukcija torti pod nazivom „Budi zmaj“ na Mikser Kids marketu

Stiže Nova godina, a sa njom i vreme darivanja – poklona, osmeha i radosti. Praznična čarolija u Savamali kulminira u nedelju, 27. decembra na Mikser Kids marketu u okviru kojeg će se, treću godinu za redom, održati humanitarna aukcija torti pod nazivom „Budi zmaj“.
I ove godine, Mikser poziva sve ljude dobre volje da učestvuju u dobrotvornoj novogodišnjoj aukciji torti, koja se pod sloganom „BUDI ZMAJ!“ odvija 27. decembra u 12 časova u okviru novogodišnjeg Mikser Kids marketa. Sav prihod od aukcije biće upućen Domu za decu bez roditeljskog staranja „Jovan Jovanović Zmaj“, a deca iz Doma će, zajedno sa direktorom Jankom Tabakovićem, biti gosti novogodišnjeg marketa i aukcije.
Mikser i Zmajevi pozivaju sve zainteresovane restorane, hotele, poslastičarnice, kolačarske radionice, i druge pojedince i kolektive da se pridruže aukciji doniranjem slatke novogodišnje kreacije, kao i sve građane dobre volje da učešćem u licitaciji kupe jednu ili više torti i time pomognu prikupljanju što više novca. Za učešće u aukciji se svi zainteresovani mogu prijaviti putem mejla [email protected].
Na prošlogodišnjoj aukciji je sakupljeno više od 300.000 dinara, a uz pomoć svih koji se uključe u aukciju doniranjem ili kupovinom torte, planiramo da i ove godine u još većoj meri doprinesemo da Dom za decu bez roditeljskog staranja „Jovan Jovanović Zmaj“ pruži neophodne uslove za lepši svakodnevni boravak dece.

Povezana vest:  Počinju letnja sniženja u Delta Cityju