Santa-Claus-Pics-0302

Besplatni slatkiši i slikanje sa Deda Mrazom na Sava Promenadi

Najmlađim posetiocima Zime na Sava Promenadi u petak, 25. decembra, pridružiće se Deda Mraz sa svojim pomoćnicima. Oni će tokom predstojećeg vikenda, u periodu od 13 do 16 sati, širiti novogodišnju čaroliju među mališanima.
Pored originalno uramljenih fotografija koje će dobiti svako dete koje se bude slikalo sa Deda Mrazom, deca će sa Sava Promenade poneti i slatkiše, balone koje će za ovu priliku specijalno oblikovati klovn, kao i originalne origami ukrase. Posetioci će imati priliku da uz pomoć origami majstora i sami nauče drevnu veštinu pravljenja papirnih ukrasa, a deca će u specijalno organizovanim radionicama pisati pisma Deda Mrazu, praviti novogodišnje čestitke i oslikavati novogodišnje kugle.
U vreme trajanja programa na Promenadi biće obezbeđeno grejanje u vidu gasnih pečurki.
Sava Promenada otvorena je za javnost u septembru 2015. godine kao neodvojivi deo Belgrade Waterfront-a. Ovaj deo Beograda već je postao destinacija za uživanje svih ljubitelja reke, a zahvaljujući brojnim aktivnostima, posetioci mogu steknu uvid u to kako će izgledati život uz obalu po završetku svih 1,8 km Sava Promenade.

Povezana vest:  Razvode se Sylvie i Rafael van der Vaart