gdja mirkov torta

Bogat program za decu i roditelje i humanitarna aukcija torti u nedelju u Mikser Houseu

Nedelja u Savamali biće u znaku novogodišnjeg duha i praznične čarolije namenjene najmlađima, ali i roditeljima i celoj porodici. Na tradicionalnoj Mikserovoj manifestaciji, Kids Marketu, 27. decembra će se okupiti mali i veliki proizvođači igračaka, dečje garderobe i bebi opreme, poslastičari, kolačari, gurmani, kao i dečje igraonice,
Specijalno izdanje Mikser Kids marketa biće u duhu Novogodišnjih i Božićnih praznika, a izlagači koji će predstaviti brojne kreativne rukotvorine za decu, igračke, odeću, delikatese i gurmanluke biće raspoređeni po segmentima „Novogodišnja trpeza“, „Obuci me lepo“ i „Učimo kroz igru“, pa će nedeljni Mikserov market predstaviti idealnu destinaciju za celu porodicu.
Svi koji posete Mikser House 27. decembra moći će da učestvuju u radionicama glume, baleta i muzike, kreativnim radionicama pravljenja ukrasa, prinčeva i princeza i raznoraznih figura od papira. Program će biti obogaćen i nastupima baletskog studija „Pirouette“, kao i nastupom Anđele Ninković, predstavnice Srbije na San Remo Junior Festivalu, a dnevni program će se završiti i velikom Deda Mrazovom žurkom za mališane.
U skladu sa prazničnim duhom, mališani se pozivaju i da se maskiraju kao novogodišnji ukras, poklon, deda mraz, irvas i budu deo velike novogodišnje jelke na bini koju će tim Mikser Kids marketa uslikati za uspomenu.
U okviru manifestacije, svi naši sugrađani će imati priliku i da pokažu da su Zmajevi i obraduju one kojima je osmeh, radost i poklon najpotrebniji. Tradicionalna Mikserova novogodišnja humanitarna aukcija torti „Budi zmaj“, i ove godine će sakupiti novac namenjen mališanima iz Doma za decu i omladinu „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Beogada, koji će biti gosti našeg Kids Marketa.
Humanitanu aukciju svojim slatkim kreacijama podržali su: hoteli Moskva i Jump In, restorani Dijagonala 2.0, Homa Bistro, Snežana, Credo, Radost, Šaran, La Piazza, Mala Fabrika Ukusa, organic restorani Gnezdo, Zdravo Živo, Celo Zrno CATERING, igraonica Koko, Cafe Music, domaćinstvo Zornića Kuća, radionice kolača Sweet Cake LZ, Anđeli, Tanja Čeko Kolačići, Gospođa Mirkov, SWEET DESIGN, Home Made Company, Mandarina Cake shop i Udruženje Učionica.

Market je otvoren za posetioce od 11 do 20 časova, a cena ulaznice je 100 dinara.

Povezana vest:  NOVA PALETTE MOUSSE COLOR BOJA U OBLIKU PENE, Promućkaj i oboji – za devojke koje žele da se zabave