Lena i Mateja u Zemun parku

Praznično iznenađenje za najmlađe

Tokom predstojećeg vikenda, posetioci Zemun parka uživaće u sjajnom prazničnom programu, koji će posebno obradovati najmlađe. U nedelju, 27. decembra, od 14 časova, sa prisutnima će se najpre družiti Ivan Jeftović, poznati glumac, i različiti profesionalni animatori, a zatim će Lena Stamenković i Mateja Vukašinović, prazničnim nastupom poželeti svima srećnu 2016. godinu.
Poseno iznenađenje je dolazak Deda Mraza, koji će tokom nastupa najmlađih poznatih pevača i druženja sa animatorima deliti novogodišnje paketiće pristunoj deci. Druženje će se nastaviti do 18 časova, dok će odrasli posetioci moći da se zabave sadržajima retail parka i mirisnom izložbom koja će u okviru Dana cveća biti deo mini mola od 26. do 31. decembra.
Ljubitelje zimskih sportova očekuje besplatno klizanje sa računom od najmanje 500 dinara, napravljenim u radnjama Zemun Parka, i to svakog radnog dana od 10 do 22 časova, a do 31. decembra traje i nagradni foto konkurs u okviru kog se dele vaučeri za Home Centar i putovanje u Istanbul.

Povezana vest:  Memoari Barbre Strejsend 2017.