Prodigieux Prodigieuse LeParfum Image030

Prodigious Le parfum – čaroban parfem

Dugo su vremena NUXE ljubitelji, obožavaoci i entuzijasti, zajedno s Alizom Jabes, sanjali i prizivali rođenje Huile Prodigieuse parfema… Njihov san se konačno ostvario san o Čarobnom suvom ulju u obliku parfema. Mitski miris vekovima obožavanog Huile Prodigieuse Čarobnog suvog ulja, konačno je uhvaćen u bočicu Eau de Parfum neodoljivog NUXE Prodigieux parfema!

Kako je sve počelo

-Kada sam 1991. godine došla na ideju o Huile Prodigieuse Čarobnom suvom ulju, upravo sam postala majka prvom sinu, dok sam se u isto vreme bacila svim snagama u NUXE avanturu. Drugim rečima, nisam imala ni malo vremena za sebe. Sanjala sam o čarobnom, višenamenskom proizvodu koji bi ispunio sve moje želje o nezi kože i kose – koji bi pružio obilnu negu mojem licu, telu i kosi, kao i u čijem mirisu bih uživala jednako i tokom letnjih meseci, kao I ostatak godine, pa čak i zimi. Tako je nastalo suvo ulje koje sam nazvala Čarobnim jer je upravo takav osećaj budilo u meni. U jednom potezu činilo me predivnom i punom samopouzdanja, dok je moja koža postajala mekša i nežnija. Više od 20 godina kasnije, divno je predati se još jednom, novom i apsolutno neodoljivom proizvodu. Prodigieux parfem… To je moja nova tajna zavođenja koju delim sa svim ženama i kojom im želim reći: Pružite sebi čarobnu negu. – poručuje Aliza Jabes

Povezana vest:  Bečke linije razvijaju aplikaciju za znakovni jezik

Nos stručnjaka – Serge Majoullier

-Kada su me iz NUXE-a zamolili da osmislim parfem s notama legendarnog Čarobnog suvog ulja, osećao sam se srećno i ponosno jer sam već unapred imao plan kakav bi to miris morao biti. Inače sam uvek započinjao s parfemom ili mirisnom notom koja se zatim dodavala kozmetici. No, u ovom slučaju izazov je bio pretvoriti mirisnu notu legendarnog proizvoda u njegov vlastiti parfem. Želeo sam da parfem sadrži dozu seksipila, s notama sunca i mora na horizontu. Moj zadatak je bio promeniti melodiju mirisa, no osigurati da žene u njoj ipak prepoznaju poznatu notu legendarnog ulja.

Povezana vest:  Milko Babić vam otkriva sve što treba da znate o najnovijem Adizero Adios Pro 3

Oživljavajuće note

Ovaj parfem zaista poseduje čarobne moći. Moć da probudi uspavanu ženstvenost, moć da potakne sva čula, moć da postavi senzualnost na značajno viši nivo… kao i moć da bez imalo truda baci magične čini na muškarce…

Senzualne note

Toplih, sunčanih nota njegova priča započinje citrusnim notama bergamota i mandarine te cvetnim notama cvetova narandže. Njegovo baršunasto srce čine note raskošnog buketa ruže, gardenije i magnolije, koje završavaju neodoljivim plesom nežne vanile i kokosovog mleka.

Povezana vest:  Srbija: Najpretraživaniji pojmovi na Google pretraživaču u 2017. godini

Cena 50 ml: 4692 rsd
NUXE proizvode potražite u apotekama.
www.nuxe.rs