marijana_mateus_revijaPROMOCIJA KNJIGE I MODNE REVIJE MARIJANE MATEUS

SPENS mali da primi sve

 

7 juna u Novom Sadu ,Marijana Mateus je predstavila novosađanima svoju novu knjigu Amoaz I svoju najnoviju kolekciju za leto 2010. Kolekcija je podeljena u dva dela: deo sa koralima koji je ispirisan njenom knjigom i drugi deo večernje haljine koji je inspirisan ljubavlju.

Ovu reviju i ceo događaj Marijana je sama organizovala jer je želela da svojim sugrađanima pokloni sebe u potpunosti. Novi Sad je bio domaćin mnogim novinarima koji su došli iz Beograda i Zagreba, od ujutru kada su stigli u Novi Sad hotel Prezident je bio domaćin svim novinarima, koji su imali priliku da uživaju u vojvođanskoj kuhinji i da se opuste u spa centru hotelu.

Povezana vest:  Umerena ishrana i fizička aktivnost za izbalansiran životni stil

Iznenađenje dana za sve novinare, ali i za Marijanu je bilo razgledanje Novog Sada iz aviona, koje je uz pomoć Mistika organizovano u cilju podrzavanja izgradnje aerodroma u Novom Sadu.

Na promociji knjige Marijane Mateus govorili su Duška Jovanić i Milica Milša, a modnu reviju muzički je podržala Ksenija Mijatović koja je otpevala nekoliko svojih hitova ali i nekoliko pesama koje su bile namenjene Marijani poput pesme Tine Tarner jednostavno najbolja.

Povezana vest:  Počela izgradnja Dr.Oetker poslovnog kompleksa u Šimanovcima

Marijanina velika prijateljica Snežana Dakić je vodila celokupan program koji je na stepenicama Spensa trajao ceo sat i pored mnogih zvanica, bio je otvoren za sve novosađane koji poštuju rad Marijane Mateus. Među poznatima bili su: Ena Popović, Mladen Baron, Branko Mistik, Igor Kušić, bivsa gradonačelnica Novog Sada i mnogi drugi.