NIVEA Cellular PerfectSkin Visual 3

NIVEA Cellular Perfect Skin proizvodi za divan mladalački sjaj kože

NIVEA Cellular Perfect Skin proizvodi podstiču aktivnost ćelija kože i tako vraćaju licu mladalački sjaj. Aktivni sastojci – ekstrakt magnolije, lumicinol i mikropigmenti, trenutno poboljšavaju izgled kože i obezbeđuju dugotrajan anti-age efekat. Bore su manje vidljive, a koža je čvršća i efikasnije hidrirana. ujednačava nepravilnosti na ćelijskom nivou, čineći da koža blista mladalačkim sjajem.

Moćni sastojci koji će vašem licu pružiti mladalački sjaj:
Ekstrakt magnolije, koji se skoro 2000 godina koristi kao tradicionalni kineski lek, povećava otpornost ćelija na oksidativni stres i tako ih štiti. Ekstrakt sadrži veoma visok procenat (više od 95%) magnolola i honokiola: dve supstance koje se efikasno bore protiv prodora bakterija.
Lumicinol pomaže koži da spreči stvaranje staračkih pega i tamnih fleka izazvanih hiperpigmentacijom. Rezultat je uočljiv već nakon četiri nedelje redovnog korišćenja, a koža odiše mladalačkim izgledom. Takođe, proizvodnja melanina se usporava te su pigmentacione fleke smanjene još u korenu.
NIVEA Cellular Perfect Skin proizvodi za dnevnu negu sadrže čitavu paletu različitih mikropigmenata, od kojih je svaki specijalno kreiran za određeni proizvod. Način na koji su pigmenti ugrađeni u formulacije, razlikuje se kod sva tri proizvoda. Ovo je ključ uspeha homogene distribucije pigmenata.
Perfect Skin fluid sadrži inkapsulirane pigmente koji se prilagođavaju individualnoj boji kože. Iznijansirani mineralni pigmenti su obloženi omotačem polimera, koji osiguravaju da se pigmenti oslobađaju tek kada se kapsula rastvori, odnosno prilikom nanošenja na kožu. Time se postiže ravnomerno nanošenje proizvoda i ujednačena boja tena.

Povezana vest:  Konkurs za radionice DKSG

NIVEA Cellular Perfect Skin fluid za ujednačen ten SPF 15

Fluid za ujednačen ten sa lumicinolom, ekstraktom magnolije i inkapsuliranim mikropigmentima koji se prilagođavaju individualnoj boji kože, uklanja nepravilnosti, čini pore manje vidljivim i smanjuje bore. SPF 15 pomaže u sprečavanju prevremenog starenja kože usled izloženosti sunčevim zracima. Za ujednačen ten i blistav, mladalački sjaj kože lica.
40 ml, okvirna cena: 1.549 din

Povezana vest:  Rasel Brand uhapšen na aerodromu u Los Anđelesu

NIVEA Cellular Perfect Skin dnevna krema za ujednačen ten SPF15

Negujuća formula sa luminicolom, ekstraktom magnolije i svetlucavim mikropigmentima trenutno pruža licu blistav, mladalački sjaj. Vidno smanjuje bore i ujednačava ten, čineći kožu svilenkastom i glatkom.
50 ml, okvirna cena: 1.549 din

NIVEA Cellular Perfect Skin serum za noćnu negu

Koncentrovana, snažna sa lumicinolom i ekstraktom magnolije uravnotežava depigmentaciju kože i smanjuje bore. Lagana, hidratantna tekstura neguje kožu i čini je svilenkastom i nežnom na dodir.
40 ml, okvirna cena: 1.549 din

Povezana vest:  PREDSTAVA „ZALJUBI SE CICA U PRINCA“

NIVEA Cellular Perfect Skin krema za predeo oko očiju

Nežna, lagana formula sa toniranim mikropigmentima, lumicinolom i ekstraktom magnolije umanjuje bore i podočnjake. Jedinstveni aplikator sa preciznim vrhom omogućava nanošenje tačno na željene delove kože.
15 ml, okvirna cena: 1.079 din

Navedene cene su samo predložene maloprodajne cene proizvođača