Belgrade Beer Fest 2015

Belgrade Beer Fest najbolji festival u 2015. godini

Belgrade Beer Fest je proglašen za najbolji festival u 2015. godini i dobitnik je prestižnog priznanja Top Serbian Brands.
„Belgrade Beer Fest se drugu godinu zaredom našao u društvu najboljih u Srbiji, što nama, kao organizatorima, potvrđuje da radimo pravu stvar“ kaže Dejan Grastić iz Beogradske Kulturne Mreže i ističe da je ovaj festival domaćoj ekonomiji doprinosio sa 10 miliona eura godišnje. »Nadam se da ćemo ove godine imati rekordan broj posetilaca i samim tim dati još veći doprinos ekonomiji i promociji Srbije. Veoma sam srećan što naše napore prepoznaju Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i Grad Beograd, čija podrška daje značajan doprinos uspešnosti Belgrade Beer Festa.“
Nagrada Top Serbian Brands dodeljuje se na osnovu nezavisne i objektivne ankete koju je sproveo časopis Top Serbian Brands i portal bestofserbia.rs, a u kojoj je učestvovalo 2750 punoletnih građana Srbije. Glavni kriterijumi za izbor su poznatost brenda, vrhunski kvalitet, zadovoljstvo potrošača, odličnost u poslovanju i poslovni rezultati.
Belgrade Beer Fest 2015 za šest dana je posetilo preko pola miliona ljudi, a još veći i bolji, četrnaesti po redu, Belgrade Beer Fest očekuje nas od 17. do 21. avgusta 2016. na Ušću.

Povezana vest:  Otvaranje izložbe „Džinovski insekti i praistorijske nemani“ na Adi Ciganliji