Pipi mini sa baaderom

Neoplanta koristi Baader sirovine u proizvodnji mesnih prerađevina

Na domaćem tržištu dostupne su prerađevine unapređenog kvaliteta, pripremljene od sirovina dobijenih inovativnom nemačkom Baader tehnologijom separacije pilećeg mesa. Upotreba Baader sirovina najvišeg kvaliteta trend je u zemljama Evropske Unije, a u Srbiji ih koristi kompanija Neoplanta u proizvodnji Pipi polutrajnih kobasica.
Direktor marketinga i razvoja u Neoplanti, Slavica Adžić, ističe da ovom investicijom kompanija nastavlja sa unapređenjem proizvodnje oslanjanjem na inovativne tehnologije, a sa željom da nagradi potrošače koji kompaniji ukazuju svoje poverenje.
„Jasan cilj kome težimo jeste apsolutno zadovoljstvo potrošača proizvodima vrhunskog kvaliteta. Unapređenjem recepture Pipi proizvoda želeli smo da obradujemo decu, ali i sve roditelje koji vode računa o sastavu proizvoda koje koriste u ishrani svoje porodice. Zahvaljujući Baader tehnologiji, potrošačima sada pružamo proizvod prepoznatljivo dobrog Pipi ukusa, pouzdanog kvaliteta i savršene teksture, bez žilica i hrskavice“, kaže Adžić, dodajući da unapređena receptura neće uticati na promenu cene proizvoda.
Baader tehnologija je najsavremenija nemačka tehnologija koja se koristi u separaciji pilećeg mesa, a čiji je cilj stvaranje visokokvalitetne sirovine za proizvodnju mesnih prerađevina. Baader je renomirani svetski proizvođač inovativnih mašina za preradu mesa, koje precizno odvajaju meso od drugih, tvrdih delova poput hrskavice.

Povezana vest:  Evropa Nostra Srbija organizuje edukativne radionice za osnovce - "Uživam i čuvam"