mirisu izlozbeni salon 1

Mirius otvorio zanimljiv izložbeni salon

Kompanija Mirius bavi se uvozom i prodajom opreme za tretiranje mesa i pripremu hrane na vatri i otvorenom prostoru, uvozom ugostiteljske opreme i opremanjem restorana. Mirius je osvežio naše tržište napoznatijim brendovima za obradu i spremanje mesa. Otvoren je novi izložbeno prodajni salon – show room u Velikomoravskoj 11, Denkova bašta, gde možete videti i kupiti proizvode visokog kvaliteta. Kompanija Mirius je specijalizovana za spajanje vrhunskog mesa sa otvorenim plamenom. Bilo da želite srpski roštilj, američki ili australijski barbecue, evropski grill, afrički brai, azijski kamado ili južnoamerički plancha sve ih možete naći u Miriusu.

Povezana vest:  DOČEK SRPSKE NOVE 2014, Doček srpske Nove godine u Srbiji

Primo grill keramički roštilji ovalnog oblika idealni su za prave ljubitelje roštilja. U ponudi su linije za profesionalnu, kao i linije za kućnu upotrebu.

NordCap komore za odležavanje mesa (suvo zrenje). Suvo zrenje mesa je možda više umetnost nego nauka. Sada i kod nas možete sami odležavati svoju govedinu u NordCap komorama za suvo zrenje.

Povezana vest:  DECA POMAŽU DECI: KREATIVNA ZABAVA ZA MALIŠANE

X-Oven savremene peći za ugostitelje na ćumur – autentični ukus i moderan način kuvanja. X-Oven je praktičan zato što zauzima malo prostora, štedi na vremenu, smanjuje potrošnju i povećava produktivnost.

Jamie Oliver corner – u ponudi nudimo celokupni horeca program za kućnu i profesionalnu opremu pod Jamievim brendom.

I uz najbolje meso ide i najbolje ulje, pa smo tako i distributeri Laudemio Frescobaldi maslinovog ulja nenadmašnog kvaliteta. Laudemio 2015 je duboko zelene boje, prijatno oporo na prvi ukus i ističe se po svojim tipičnim zelenim i voćnim notama.

Povezana vest:  UNAIDS predstavio nove ciljeve u borbi protiv side

Posetoci na otvaranju show room-a imali su priliku da uživaju u ukusima odležalog mesa iz NordCap komora pečenih na Primo grillu i X ovenu, prelivenog Frescobaldi uljem posluženog na Jamie Oliver daskama i tanjirima.

Kompanija Mirius bavi se i uvozom i distribucijom enterijerskih detalja i svima koji su zainteresovani da oplemene i urede svoj prostor možemo da nabavimo, napravimo, uvezemo i dostavimo željeni predmet.