Presevo 1

Kompanija Mozzart obnovila teren u Preševu, Kovin sledeći

S lepim vremenom došle su i lepe vesti za ljubitelje sporta u Preševu. Velika akcija kompanije Mozzart „Sto terena za jednu igru“ nastavljena je upravo na jugu Srbije. U samom centru grada, u Ulici Mare Lončar, renoviran je teren pored gradskog stadiona i sa njim obnovljena ideja o organizovanju turnira na kojima će lokalni košarkaši moći da se odmere. Možda među njima stasa i neki novi as igre pod obručima, koja je celoj Srbiji donela toliko radosti.
Teren u Preševu je, inače, obnovljen na predlog Fatmira Saitija, zaposlenog u ovoj kompaniji. Na taj način, ovaj teren je postao 17. koji je zaslugom kompanije Mozzart dobio potpuno nov izgled. Biće ih još.
„Ovo je samo jedan u nizu terena koji smo obnovili na inicijativu našeg radnika, čime smo želeli da istaknemo značaj brige o zaposlenima koji su nam uvek na prvom mestu. Fatmir je ovim gestom pokazao odgovornost prema zajednici u kojoj živi što je u potpunosti u skladu sa principima društveno odgovornog poslovanja za koje se zalaže kompanija Mozzart. Akcijom obnove terena želimo da pošaljemo poruku o važnosti sporta, rekreacije i zdravog načina života“, izjavila je Vida Savić, jedna od predstavnica kompanije. PREDSTAVNIK KOMPANIJE MOZZART VELIBOR KUCULOVIĆ PRIMA ZAHVALNICU OD GRAĐANA PREŠEVA
Podsetimo, akciju obnove košarkaških terena u Srbiji pod nazivom „Sto terena za jednu igru“ do sada su podržala brojna imena iz sveta košarke, a neki od terena koji su dobili novo ruho poneli su upravo njihova imena, poput terena Dejan Bodiroga u Zrenjaninu, Svetislav Pešić u Pirotu, Nikola Peković u Prijepolju, Darko Miličić u Feketiću i mnogi drugi.
Neka se spremi Kovin, a očekujte još podmlađenih mesta na kojima će neprijatnu tišinu zameniti koraci ljubitelja košarke.

Povezana vest:  Dom omladine otvara rekonstruisane prostorije za javnost