Predstavnici Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju

Predstavnici Grada Beograda ulepšali Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju

U susret Međunarodnom sajmu hortikulture, gradski menadžer Goran Vesić danas je sa predstavnicima Beogradskog sajma, JP Srbijašuma i JKP Gradskog zelenila ulepšao je dvorište Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju.
Šekspirova ulica u Beogradu je danas odisala zelenilom, jer su gradski menadžer Goran Vesić i štićenici iz doma, zajedno zasadila sadnice koje su donirali JP Srbijašume i JKP Gradsko zelenilo kako bi oplemenili okruženje i stvorili lepše, zdravije uslove deci za odrastanje.
Nije teško biti human, a za njih je to veliki korak. Decu treba učiti i razvijati im svest o tome koliko je očuvanje životne sredine za njih važno, pa je gradski menadžer Goran Vesić tom prilikom izjavio: „Verujem da Grad Beograd zaista ovu svoju funkciju obavlja na najbolji mogući način što naravno ne znači da ne možemo više i bolje“ i podsetio da su ove godine renovirana dva objekta za osobe sa smetnjama u razvoju, u Rakovici i na Čukarici.“
Prisutnima se ispred Beogradskog sajma obratila Gorica Škripina koja je navela da Beogradski sajam već tradicionalno podržava humanitarne akcije i najavila da će se i u budućnosti rado odazvati svakom pozivu.
Veliko je zadovoljstvo videti da su udruženim snagama, uspeli da oplemene dečiju ustanovu i ulepšaju jedno dvorište.
Dečiji osmeh je najvredniji i zato se nadamo da će biti više ovako lepih i humanih akcija jer se svi trudimo da živimo jedan zdrav život i pružimo najbolje za našu decu i omladinu.

Povezana vest:  Otvoren 182. Oktoberfest